Camping De Noetselerberg

  • Afwisselend animatieprogramma
  • Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  • Gezellige camping in Twente
Categorie:

Beschrijving

Camping De Noetselerberg is een 5-sterren camping in Nederland, op de grens tussen Salland en Twente. Hier kampeer je met eigen tent of je huurt een van de accommodaties. Ook glamping is mogelijk.

Op deze kindercamping is er veel te doen voor gezinnen. Camping De Noetselerberg is niet voor niets een 5-sterren camping. Zo is er een subtropisch zwembad met een piratenschip en een glijbaan van 35 meter. Het grote bad heeft een temperatuur van 29 graden en de kinderbaden hebben een temperatuur van 31 graden. Op mooie dagen kan je zwemmen in het buitenbad en daarbij is er een ligweide.

Zijn de kinderen uitgezwommen? Dan is er nog veel meer leuks voor ze. Ze kunnen naar het sportveld, spelen bij het animatieteam of klimmen in de indoor speeltuin.

Vakantie op Camping De Noetselerberg

Op deze kindercamping kan je natuurlijk kamperen met eigen tent. Daarnaast zijn er accommodaties te huur. Deze zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Kies uit een chalet, stacaravan, safarilodge of woodlodge.

In de omgeving van Camping De Noetselerberg ligt het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Hier zijn er allerlei mooie fiets- en wandeltochten mogelijk. Leuke uitjes maak je naar Avonturenpark Hellendoorn en Kartplaza Actionworld.

Deze kindercamping is geschikt als je zoekt naar een accommodatie in Overijssel op een vakantiepark met allerlei faciliteiten voor jong en oud. Zoek je een camping in Overijssel die zich volledig richt op kamperen met kleine kinderen, dan is de Sprookjescamping ook zeer geschikt.

Extra informatie

Aanbieder

Individuele aanbieder

Kenmerken

Animatie, Indoor speeltuin, Speeltuin, Subtropisch zwembad

Ligging

Sallandse Heuvelrug

Provincie

Overijssel

Soort

Chalet, Glamping, Kamperen

Sterren

5 sterren