Camping de Berenkuil

  • Kindercamping in het natuurlijke hart van Drenthe
  • Speelvijver met speelstrand
  • Zwembad met waterspeeltuin
Categorie:

Beschrijving

Landgoed De Berenkuil ligt in Grolloo. Hier vind je Camping de Berenkuil: een kindercamping in het natuurlijke hart van Drenthe. Deze camping biedt heel veel faciliteiten voor gezinnen.

Aan de rand Grolloo ligt deze autovrije camping die zich volledig richt op gezinnen met kinderen. Iedere dag is er op de Camping de Berenkuil een uitgebreid recreatieprogramma voor diverse leeftijden. Over deze kindercamping zijn er 25 grote en kleine speeltuinen.

Op mooie dagen duik je het zwembad of de speelvijver in. Regent het, dan kan je terecht in de nieuwe binnenspeeltuin. Daarnaast is er een multifunctioneel sportveld, berenpret in het openluchttheater en een waterspeeltuin.

Accommodaties op Camping de Berenkuil

Op deze camping kan je natuurlijk kamperen. De toiletgebouwen zijn altijd vlakbij, wel zo handig met jonge kinderen. Het is een autovrije en kindvriendelijke ANWB camping. Je staat op een van de  ruime kampeerplaatsen.

Wil je liever niet kamperen maar wil je wel naar deze kindercamping? Je kan hier ook gaan voor glamping, verblijven in een vakantiehuisje of een blokhut. Deze zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. Extra bijzonder overnachten kan in een Hans en Grietje huisje!

In de omgeving van Camping de Berenkuil zijn er tal van attractieparken, dierentuinen en musea. Ga bijvoorbeeld naar Wildlands, het Hunebedcentrum of de Speelboerderij de Drentse koe.

 

Extra informatie

Aanbieder

Individuele aanbieder

Kenmerken

Animatie, Indoor speeltuin, Recreatiestrand, Speeltuin, Waterspray Park, Zwembad

Provincie

Drenthe

Soort

Chalet, Glamping, Kamperen

Sterren

5 sterren