Bospark Ede

  • Met animatieprogramma en speeltuin
  • Buitenbad met kleuterbad
  • Vakantiepark op de Veluwe
Categorie:

Beschrijving

Zoek je een vakantiepark midden op de Veluwe, dat geschikt is voor een vakantie of weekend weg met de kinderen? Bospark Ede is dan een goede optie! Wij delen de mogelijkheden van dit park en de leuke uitjes in de omgeving.

Het Bospark Ede ligt verscholen in de bossen op de Veluwe. Het is een plek om tot rust te komen, een plek met mooie uitjes in de omgeving en er is op het park voldoende te doen voor de kinderen!

Op het bospark is er een verwarmd buitenzwembad, dit bad is geopend van  mei tot en met september. Ook is er een peuterbad bij. Daarnaast zijn er diverse sportvelden, er is een tafeltennistafel en in de zomervakantie is er een animatieprogramma. Er is een speeltuin op het vakantiepark en er zijn kleinere speeltuintjes. Op het park is er een Grand Café, dus koken hoeft niet!

Accommodaties bij Bospark Ede

Met uitzondering van de bouwvak kan je op dit vakantiepark op elke dag van de week aankomen en vertrekken.

Overnachten kan in een van de villa’s, vakantiehuizen of een chalet. Daarnaast is het mogelijk om te kamperen met een tent, caravan, camper of vouwwagen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting van 16 ampère. De ruime kampeerplaatsen zijn gelegen op een rustige locatie in een prachtige bosrijke omgeving.

In de omgeving van Bospark Ede zijn er veel mooie fiets- en wandelroutes door de natuurgebieden. Bezoek het Nationaal Park de Hoge Veluwe of ga naar een van de dorpen in de omgeving als Lunteren, Otterlo of Bennekom. Een leuke stad om te bezoeken is de stad Arnhem, met onder andere het Openluchtmuseum en het Watermuseum.

Andere mooie vakantieparken op de Veluwe om te verblijven met het gezin zijn vakantiepark De Hertshoorn met indoor speeltuin. Of ga naar het vakantiepark van Landal Rabbit Hill.

 

Extra informatie

Aanbieder

TopParken

Kenmerken

Animatie, Speeltuin, Zwembad

Ligging

Op de Veluwe

Provincie

Gelderland

Soort

Chalet, Kamperen, Vakantiehuis

Sterren

4 sterren