Beerze Bulten

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Binnenspeeltuin en animatie
  • Familiecamping in het Vechtdal
Categorieën: ,

Beschrijving

Beerze Bulten is een 5-sterren Vakantiepark en Familiecamping in het Vechtdal, Overijssel. Dit park heeft veel voorzieningen, zoals zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden, indoor speelparadijs, professionele animatie en recreatie, en diverse horeca.

Het is een parkachtig vakantiepark aan de Vecht, op een bosachtig terrein. Leuk is dat er veel activiteiten voor jong en oud zijn. Deze camping was in 2017 Winnaar Camping van het Jaar in de categorie ‘de mooiste camping voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar)’. In 2020 is de camping weer voor deze categorie genomineerd.

Je kan op vakantiepark Beerze Bulten kamperen. Er zijn 500 staanplaatsen en deze deel zijn voor een groot deel beschut door bomen. De staanplaatsen beschikken over stroom, water, afvoer en tv-aansluiting.

Daarnaast kan je overnachten in safarisferen of kamperen op palen. Glamping is met de kinderen een bijzondere manier van overnachten. Wil je in een huisje slapen, dan kan dat in een  bosbungalow, heuvelchalet of met 16 in het familiehuis.

Faciliteiten op Beerze Bulten

Voor jong en oud zijn er voorzieningen op dit vakantiepark in Overijssel. Op regenachtige dagen speel je in het ‘Giga Konijnenhol’, een overdekt speelparadijs. Daarnaast is er een binnen- en buitenbad. En er zijn voldoende speeltuinen: tientallen maar liefst. Ook loopt er een animatieteam rond.

Voor de volwassenen is er op het vakantiepark Beerze Bulten een welnesscentrum. In de omgeving van het park kan je bijvoorbeeld op uitje naar Hellendoorn. In de omgeving van dit park ligt het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied waar je mooie wandelingen kan maken met de kinderen.

Een ander vakantiepark in Overijssel dat geschikt is voor een vakantie of een weekendje weg met kinderen is de Sallandshoeve. Met een speelvijver en een klein overdekt zwembad. Ook leuk in het Vechtdal is het kampeerdorp De Zandstuve. Dit is een kindercamping met een met subtropisch zwembad en een verwarmd buitenzwembad.

 

Extra informatie

Aanbieder

Individuele aanbieder

Kenmerken

Animatie, Indoor speeltuin, Speeltuin, Zwembad

Provincie

Overijssel

Soort

Bungalow, Glamping, Kamperen

Sterren

5 sterren