Uitjes met kids: 6 en 7 oktober

0

Weekend! In deze blog delen we de uitjes met kids in het weekend van 6 en 7 oktober. Naast onderstaande uitjes zijn er natuurlijk ook veel leuke kindvriendelijke musea open!

Uitjes in het weekend van 6 en 7 oktober

CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum 40-45

Bij het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum 40-45 is het in oktober Kindermaand. Kids tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Het museum verkennen zij met een speurtocht. Geopend op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur. Aalsmeerderdijk 460, Aalsmeerderbrug

Superjuffie bij het Kinepolis Kids Weekend

Op 6 en 7 oktober is het Kids Weekend bij Kinepolis. In dit weekend staat de film Superjuffie centraal. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige kinderboeken. Maar ook als je de boeken niet kent is het een film die je wilt zien. De juf kan namelijk vliegen en praten met dieren. Een deel van de bioscoop is ingericht op kinderen: ze kunnen hier knutselen, kleuren en spelen. Ook wacht er een verrassing op ze.

Te zien in Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Hoofddorp (CineMeerse), Huizen, Groningen, Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs), Zoetermeer. Bestel je tickets hier!

Dino’s in the Zoo

In Koninklijke Burgers’ Zoo is het evenement ‘Dino’s in the Zoo’ bezig. Je komt meer dan 50 reusachtige dinosaurussen tegen in de dierentuin. De grootste is de Brachiosaurus, deze heeft een lengte van 12 meter.
Lees onze review over Burgers’ Zoo

Fabeltjesland

De tentoonstelling ‘Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant’ is sinds 29 september te zien in LP2 Las Palmas in Rotterdam. Er is van alles te zien en leren over de Fabeltjeskrant. Ook voor kinderen een leuke plek om heen te gaan: ze kunnen zich uitleven in het klusbedrijf van Ed en Willem Bever en ze mogen ronddwalen door het Dierenbos.
LP2 in Las Palmas, Wilhelminakade 326, 3072 AR Rotterdam

Cool Japan in het Tropenmuseum

Sinds 28 september is de tentoonstelling “Cool Japan” te bewonderen in het Tropenmuseum in Amsterdam. Op de website lees je: ‘van Hello Kitty tot samoerai en van de herkenbare Japanse horror tot kawaii (‘cute’) fashion uit de straten van Tokio, Cool Japan brengt de wereldwijde fascinatie voor Japan in beeld’.
Lees onze review over het Tropenmuseum.

Wat zijn jouw tips voor uitjes op 6 en 7 oktober?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.