Getest: Trampolinepark Jumpsky met kids (bij Gent)

Naar een trampolinepark. Dat stond hier hoog op het verlanglijstje bij de kinderen, vooral bij de zoon van elf. Na een tip van een vriendin vonden we een trampolinepark in Lochristi, vlakbij Gent. Hoe leuk is Trampolinepark Jumpsky met kids? Wij probeerden het!

We maakten er een actieve daguitstap van: springen in de voormiddag en wandelen & varen door Gent in de namiddag. Kom je niet uit de regio, combineer dit bezoek aan het Trampolinepark dan zeker met een bezoek aan de prachtige stad Gent!

Springen in Trampolinepark Jumpsky met kids

Het Jumpsky Trampolinepark is ingedeeld in verschillende zones. We hadden een uurtje de tijd om alles te ontdekken. De “stuntzone” kwam als eerste aan de beurt. Daar doken we in een soort van ballenbad, gevuld met foam blokken. Leuk, ook voor volwassenen!

Daarna trok een grote airbag onze aandacht. Je kan je erin laten vallen (na één of meerdere salto’s) vanaf een obstakel of een muurtje van ongeveer twee meter hoog. Dat heb ik zelf niet gedaan, maar de kinderen uiteraard wel. Klimmen, springen, vallen, repeat. Top!

We ontdekten ook “high performance trampolines” bij het trampolinepark jumpsky met kids, waar je extra hoog kan springen door de enorme veerkracht. Héél uitdagend, want de muur ernaast nodigt je uit om te rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan…

We eindigden in de “main zone” waar de kinderen van de ene trampoline naar de andere sprongen, of van een trampoline naar een platform, ook leuk! Ik was wat jaloers op de zoon die zijn saltokunsten toonde. Was ik maar dertig jaar jonger.

bad-met-foam-blokken

Trampolinepark een aanrader

Het uurtje springen bij het trampolinepark jumpsky met kids vloog voorbij. Na een korte rondvraag in de cafetaria waren de kinderen het unaniem eens: de airbag is hun favoriet! En het springen is voor herhaling vatbaar. Wij raden Jumpsky zeker aan voor gezinnen. Heel leuk ook om te combineren met een stedentrip Gent, of als dagje uit met het gezin!

Praktische info
De openingstijden en toegangsprijzen lees je op de website
Onze favoriete kindvriendelijke daguitstappen in België
Bekijk andere leuke uitjes met kids

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.