TOP 5 Hoogtepunten Curacao | Ultieme vakantietips!

0

Wij waren drie weken op vakantie op Curacao en het was fantastisch. Het weer! De stranden! Het eilandgevoel! Woow. Wat willen wij graag terug naar Curacao. Ik deel mijn top 5 hoogtepunten Curacao.

Dit zijn de top 5 hoogtepunten Curacao

1. De stranden

De stranden op Curacao zijn stuk voor stuk geweldig! Wit zand, prachtig blauw water en dan de temperatuur. Curacao is het ideale eiland voor zon, zee en strand. Vooral ook omdat je dit kan afwisselen met eten bij gezellige strandtenten en het ontdekken van de prachtige natuur op het eiland.

2. De restaurants

Wij waren verbaasd over de hoeveelheid leuke restaurants op Curacao. Er is echt voor ieder wat wils: goedkoop, vis, vlees, hip en pizza. Wij kwamen erg graag bij strandtent Karakter. Ook Sol Food is ultiem genieten: perfecte pizza’s, brownies met ijs en een waanzinnig uitzicht over de zee. Op het populaire strand bij Jan Thiel werd ik aangenaam verrast door Zest. Hier krijg je goed eten voor een nog betere prijs.

3. Snorkelen en surfen

Met al dat water kan het ook niet anders: Curacao leent zich uitstekend voor watersporten. Surfen en snorkelen kan op Curacao ontzettend goed. Neem je snorkelspullen mee en ontdek de onderwaterwereld. Daarnaast kan je golf- en windsurfen!

4. Klein Curacao

Klein Curacao is een prachtig eilandje voor de kust van Curacao, er zijn diverse aanbieders van dagtochten waarmee je erheen kan. Het strand is witter dan wit, dus zeker een bezoek waard. Ik zette de mogelijkheden voor een tocht naar Klein Curacao voor je op een rij.

5. Willemstad

Die gekleurde huisjes van Willemstad bekijken vanaf de pontjesbrug: het lijstje van top 5 hoogtepunten Curacao was niet compleet zonder deze tip. Want, eerlijk is eerlijk, als je foto’s ziet van Curacao, dan zie je altijd een foto van de gekleurde huisjes. Toen we daar stonden wist ik het zeker: we zijn op Curacao! Wil je de stad nog meer ontdekken, wandel dan mee met de Dushi Walks.

Wat staat er in jouw top 5 hoogtepunten Curacao?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.