Ubuntu Zandvoort met kids

Vorige week was ik met mijn kinderen een dag op het strand. We waren onder andere bij Ubuntu Zandvoort. In dit artikel vertel ik jou waarom deze strandtent ervoor gemaakt is om er de hele dag te loungen, met of zonder kinderen!

Weet jij leuke strandtenten in Zandvoort voor gezinnen? Laat het ons weten dan gaan we ze testen!

Ubuntu Zandvoort

Hoe leuk is dit, als je aan komt bij strandtent Ubuntu kan je bij de ingang relaxen. Mocht je wachten op je vrienden, of als je kinderen niet van het strand af willen komen. Heerlijke en rustige start van een dagje bij deze strandtent in badplaats Zandvoort!

strandtent

Binnen in Ubuntu Zandvoort is het prachtig ingericht, bij een aantal tafels is er een vuurkorf in de tafel. Zo leuk gedaan. Het was een hele mooie dag toen wij er er waren dus niemand zat binnen.

strandtent
strandtent Zandvoort kids

En buiten, wat een heerlijk leven bij Ubuntu Zandvoort. Overal staan fijne loungebanken en heerlijke strandstoelen. Het ene deel van het terras is voor als je (uitgebreid) gaat eten. Het andere deel van het terras is selfservice. Je kan bij de bar eten en drinken halen.

Wij stonden op de reserveringslijst omdat het een hele drukke avond was. De serveerster die de reserveringen in de gaten hield deed haar werk echt goed. Ze hield je ook op de hoogte van hoelang het nog zou duren. Wachten op zo’n mooie avond is geen enkel probleem bij Ubuntu Zandvoort, we spelen een tijd op het strand met de kinderen.

strandtent Zandvoort kids

Kindvriendelijke hotspot

We hebben op een prachtige avond bij strandtent Ubuntu Zandvoort lekker gegeten. En daarbij hebben we voornamelijk genoten van het uitzicht, de heerlijke sfeer en het vriendelijke personeel. De kinderen konden lekker hun gang gaan. Perfect plek dus en een kindvriendelijke hotspot!

Lees ook: Pizza eten bij de buren Tijn Akersloot en Safari Lodge

3 Comments
 1. Jempi zegt

  Okay, dit is er 1tje om te onthouden. Gaan we zeker en vast eens bezoeken deze zomer met de kids erbij!
  Hoe vond Johan de hamburger trouwens?
  Groetjes, Jempi & Nina 🙂

 2. Els zegt

  Wat een heerlijke plek! Ik wil ook!

 3. Yvonne zegt

  Heerlijk zo’n dagje strand. Leuke plek!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.