Stranden op Curacao: Daaibooi

0

Toen we aankwamen op Curacao, gaf de beheerder van onze woning ons een aantal tips, ook naar welke stranden je zeker moet gaan. Een van de tips was het strand Daaibooi, dit gratis toegankelijke strand behoort tot de mooiste stranden van Curacao.

 Stranden Curacao Daaibooi

Stranden Curacao

Eerder schreef ik een artikel over de prachtige westkust van Curacao. Vandaag licht ik een van de plekken uit: Daaibooi. Een waanzinnig strandje.

Als je met de auto komt aanrijden, heb je het uitzicht dat je hierboven op de foto ziet. We waren direct verkocht, wow, wat mooi. De eerste dag op Curacao gingen we direct naar dit strand toe, zo mooi en onwerkelijk was het uitzicht toen we er stonden. Tropisch, wit zand, prachtige zee, snorkelen. En daarna zijn we er uiteraard nog een aantal keer terug geweest.

IMG_3805 Stranden Curacao Daaibooi Stranden Curacao Daaibooi

Emmer en schep mee en je kinderen spelen de rest van de middag op dit heerlijke strand. Met de kinderen is dit een fijn strand: niet te druk, de zee is rustig en er zijn wat schaduwrijke plekken.

Stranden Curacao Daaibooi

Aan de linkerkant van het strand was het water geschikt om er met kinderen in te gaan. Je kan op dit strand ook goed snorkelen.

Stranden Curacao Daaibooi Stranden Curacao Daaibooi Stranden Curacao Daaibooi

Patat

Er zijn best wat hutjes. Als je zeker wilt zijn van een hutje moet je op tijd zijn. Het strand wordt door zowel locals als toeristen bezocht, wat een leuke mix geeft.

Er zijn strandbedjes te huur. Ook is er een snackbar met een Nederlandse eigenaar. Hier koop je heerlijke patat en frikadellen, koffie, cola en thee. Een echte Nederlandse ervaring op een tropisch strand.

IMG_4196 Stranden Curacao Daaibooi

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven!
Lees ook: alle tips voor een vakantie op Curacao met kinderen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.