Sea aquarium Curacao bezoeken met kids

0

Als je op Curacao bent met kinderen ga je natuurlijk naar het Sea aquarium Curacao! Wij waren er en ik maakte daarvan dit fotoverslag.

Sea aquarium Curacao

Sea aquarium Curacao

Een van de laatste dagen op Curacao hebben we zin om naar het aquarium te gaan met de kinderen. De oudste kan niet wachten om de dolfijnen te zien! Bij de ingang van Sea aquarium Curacao staat een bord waarop staat welke dieren je waar ziet. Nu ik naar dit plaatje kijk zie ik een zeeschildpad. Helaas is dat toen niet tot me doorgedrongen, we waren alleen maar bezig met de dolfijnen.

Sea aquarium Curacao

Er is natuurlijk meer te zien dan dolfijnen in dit aquarium. Een prachtige onderwaterwereld bijvoorbeeld. Ook in Artis kan ik uren naar de vissen kijken in het aquarium. De kids hebben helaas niet zoveel geduld, we rennen van plek naar plek.

Sea aquarium Curacao

De zeeleeuwenshow begint. De verschillende shows zijn zo gepland dat je ze allemaal kan zien, er zijn niet twee shows tegelijk. Wij gaan eerst naar de zeeleeuwen en daarna naar de dolfijnen.

Sea aquarium Curacao Sea aquarium Curacao Sea aquarium Curacao

Best indrukwekkend wat deze beesten allemaal kunnen! Mijn kinderen zitten aandachtig te kijken.
Sea aquarium Curacao

In het midden van het sea aquarium zie je flamingo’s. Heel gaaf om van zo dichtbij te zien.

Sea aquarium Curacao

Deze vis vind ik zo mooi.

Sea aquarium Curacao

En dan is het tijd voor de dolfijnenshow. Vooraf wilde ik eigenlijk met mijn dochter nog de dolfijnen gaan aaien. Helaas is het er niet van gekomen, dat is voor een volgende keer.

Sea aquarium Curacao IMG_6482 Sea aquarium Curacao Sea aquarium Curacao

Zo mooi!!

Sea aquarium Curacao

Na een hele mooie show lopen we nog een rondje door het aquarium. Met en zonder kinderen is het sea aquarium een leuke plek om te bezoeken tijdens je vakantie op Curacao!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.