vanharen: review online schoenen bestellen

0

vanharen

vanharen, hier kwam ik als kind al. In de winkel kocht ik regelmatig schoenen. Mijn zoon (1,5) heeft nieuwe schoenen nodig en ik ga online shoppen. De website van vanharen ziet er op het eerste gezicht overzichtelijk uit en je blijkt geen verzendkosten te hoeven betalen. Genoeg reden om op zoek te gaan naar leuke schoenen.

Schoenen

Bij schoenen heb ik vaak meegemaakt dat ik schoenen bestelde die toch niet goed bleken te passen. Daarom had ik vooraf de schoenmaat al vastgesteld. Ik had zijn voet op een papier gezet en een lijn om zijn voet getekend (klinkt een stuk makkelijker dan het ging). Hierdoor kon ik welke schoenmaat hij heeft. De volgende tip klonk ook handig. Stel je wilt de schoenen in de winkel kopen, maar je hebt geen zin om je kind mee te nemen. Neem een stuk stevig karton en teken hier de voet van je kind op. Knip dit uit en neem het mee naar de winkel. Doordat je de voetomtrek op het karton mee hebt, kan je bekijken of een schoen past bij jouw kind.

Online

Op de website van vanharen kan je eenvoudig aangeven dat je een schoen voor kinderen zoekt. Daarna kan je aangeven welke maat je zoekt en wat voor soort schoen. Als je dit hebt aangegeven, krijg je een overzicht van de schoenen die onder jouw beschrijving vallen.

Nike

Mijn zoon heeft nu schoenen zijn van Nike. Deze lijken goed te zitten, hij loopt er goed op en de kwaliteit is prima. Hierdoor besluit ik weer voor Nike te gaan.
vanharen online bestellen nike

Online schoenen bestellen

Deze schoenen worden het, ze kosten € 24,90 en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Ik bestel ze op vrijdagochtend. Direct ontvang ik een email waarin de bestelling bevestigd wordt. Aan het begin van de avond ontvang ik een email waarin wordt aangegeven dat de bestelling onderweg is. Dat gaat snel!

Wist je trouwens dat zolang de webwinkel de bestelling niet bevestigd heeft, jij je bestelling kan annuleren? Even een stukje juridisch advies tussendoor. Er zijn trouwens veel meer juridische regels die komen kijken bij koop. Mochten jullie interesse hebben, zal ik wat vaker juridische tips in mijn blogs zetten!

Service vanharen

De dag nadat ik de schoenen had besteld zijn ze al binnen. Wat snel, wat een service. Het pakket is onderweg niet beschadigd. Een klein minpunt: als je je pakket wilt volgen, moet je bij Van Haren inloggen op je account. Daarin moet je zoeken naar je bestelling en dan kom je bij de verzendgegevens. Geen groot probleem, maar het kan makkelijker. Bij veel webwinkels ontvang je namelijk direct een link in je email.

vanharen online bestellen nike

Conclusie

En dan nu het belangrijkste: zijn ze leuk, lijken ze op het voorbeeld en hoe zitten ze? Smaak is uiteraard persoonlijk. Ik vind ze leuk en kind is er blij mee. Met zijn 1.5 jaar is hij (gelukkig) niet zo kritisch als grote zus. De schoenen ogen stevig en lijken op het plaatje dat de webwinkel liet zien. Kortom: het online kopen van schoenen is gelukt. De service bij Van Haren is goed dus ik zal hier vaker bestellen.

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.