Gezinsvakantie naar Sarlat in Frankrijk

0

Een gezinsvakantie naar Sarlat in Frankrijk. Sofie vertelt over haar ervaringen in deze reisblog. Met haar man Bram heeft zij vijf kinderen, drie jongens en twee meisjes tussen de acht maanden en de zeven jaar oud.

Sarlat-kano

Vakantie in Sarlat

Afgelopen augustus zijn we naar Frankrijk geweest, de streek bij Sarlat. Wij zijn ernaar toe gereden met onze auto en daaraan een bagagekarretje. De reis verliep veel vlotter dan ik gevreesd had. Ik had me heel goed voorbereid met enkele leuke spelletjes voor onderweg. We zijn ‘s nachts vertrokken maar overdag teruggekeerd. Beide ging vlot.

appelmoes-bruisballen-chocolade-mamaabc-mama-blog-wie-zijn-wij-about

Stacaravan op een camping in Sarlat

Wij verbleven op een camping in een stacaravan. Het was zeker geschikt voor ons gezin. We hadden wel geluk dat we veel buiten konden zijn en het niet geregend heeft. Maar de stacaravan voldeed zeker aan onze verwachten en ja we zouden er zeker nog eens naartoe gaan.

Als je op reis gaat met meerdere kinderen moet je goed beseffen dat de vakantie veel draait om de kinderen.

Allereest was de camping al heel fijn voor de kinderen. Er was een speeltuin en een super leuk zwembad. Onze kinderen houden niet van te ingewikkelde en lastige uitstapjes. Zo zijn ze prima tevreden met een dagje rivier. Daarmee bedoel ik dat we gewoon een plaatsje aan de Dordonge uitzoeken waar de kinderen in de rivier kunnen spelen. Gezellig dammen bouwen en met een opblaas bootje varen. Heerlijke tijden! Ik kan verder zeker Château de Castelnaud aanraden. Een toppertje!

20160819-1038

Ervaring gezinsvakantie in Frankrijk

Het was een heel fijne ervaring. We hebben ons allemaal heel goed geamuseerd en dragen heel fijne herinneringen met ons mee. Ik zou zeker de vakantie aanraden aan andere gezinnen.

20160821-1120

Als je op reis gaat met meerdere kinderen moet je goed beseffen dat de vakantie veel draait om de kinderen. Dat is nu eenmaal zo. Als de kinderen een fijne tijd hebben dan hebben wij als ouders ook een fijne tijd. Dus het is de kunst om de vakantie zo samen te stellen dat er een goede afwisseling is. Onze kinderen houden bijvoorbeeld niet van drukke marktjes, ik wel. Dus doen we dat ook wel eens, maar met mate of we splitsen op. Flexibel zijn is de boodschap.

Meer lezen over vakantie met het gezin? Volg mij op Facebook!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.