Yoghurt barn met kinderen: getest

0

In een stad tijdens een stedentrip is het niet altijd makkelijk om gezonde tussendoortjes te vinden. Bij de supermarkt of een Turkse winkel wel, maar niet ieder café heeft een gezond aanbod. Onlangs was ik met mijn kinderen bij Yoghurt Barn. We hebben dit concept voor gezonde tussendoortjes getest. Ik ben benieuwd of mijn kinderen de yoghurt lekker vinden en ook bekijk ik hoe kindvriendelijk de zaak is.

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn is een concept waarbij je uit verschillende soorten yoghurt kan kiezen. Dit vul je aan met toppings (van fruit tot koek en alles ertussen) en daar omheen komt een saus om het geheel af te maken. Er zijn een aantal standaard samenstellingen (specials) die je kan kiezen, zoals crazy cookie en merrie berrie. Maar je bent uiteraard helemaal vrij om zelf een creatie te laten maken. Hou je niet zo van yoghurt, dan kan je ook voor een smoothie gaan of een gebakje eten.

Kindvriendelijke hotspot

Bij de toonbank, wij zijn in de Pijp in Amsterdam, raak ik aan de praat met een vriendelijke medewerkster. Ze vertelt mij enthousiast over de soorten yoghurts waaruit je kan kiezen, het menu voor kleine kinderen en de herkomst van de producten. Als ik haar vraag naar een kinderstoel wordt deze gelijk gehaald. Ondertussen heeft mijn dochter het speelgoed al gevonden.

Getest

We hebben helaas niet veel tijd; we hebben in de stad afgesproken. Omdat mijn kinderen zin hebben in iets lekkers, besluit ik voor de special van Anna Nooshin te gaan. Deze special bestaat uit hangop met karamelsaus, mango, granola en kokos. Het geheel ziet er lekker uit. Wel vind ik het wat aan de dure kant: € 5,75 voor een bakje. Mijn kinderen vallen aan, ik heb amper (geen) tijd om een goede foto te maken. Ze eten het bakje helemaal leeg, een heel goed teken.

Deze plek is zeker geschikt om met je kinderen een lekker tussendoortje te halen. Je hebt de keuze uit gezonde (fruit) en minder gezonde (koekjes) ingrediënten. Je zit er goed en je kinderen zijn hartstikke welkom. Wij komen terug!

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.