CenterParcs Les Trois Forets | Onze review met kids!

0

Tamara was met haar vriend en hun twee kinderen (2 en 1 jaar) op vakantie naar Frankrijk. Zij verbleven bij Centerparcs Les Trois Forets. Ook haar schoonouders en zwager waren mee op vakantie. Over hun ervaringen bij Centerparcs vertelt zij in deze blog.

We gaan regelmatig naar Centerparcs en we wilden voor de zomervakantie net iets verder weg, we hadden geen zin om in Nederland te blijven. Daarom kozen wij voor een bungalowpark in Frankrijk. Dit vakantiepark ligt in de Noord -Franse Vogezen. Een prachtige regio.

Onze ervaring bij Centerparcs Les Trois Forets

Het was een heel mooi huisje. Je hebt verschillende type huisjes op Centerparcs. Wij kiezen altijd voor de meest luxe huisjes omdat we de huisje van Centerparcs over het algemeen best gedateerd vinden. Als je de zogenoemde VIP huisjes neemt, is het in ieder geval van alle comfort voorzien. En dan heb je vaak nog wat extra’s zoals een bubbelbad en/of sauna. Ideaal voor als de kindjes gaan slapen zodat je zelf ook lekker kunt ontspannen!

Center Parcs is sowieso perfect als je kinderen hebt. Het is echt speciaal gericht op gezinnen met (vooral) kleine kinderen. Het vakantiepark Les Trois Forets is dan ook zeer kindvriendelijk. Vooral het zwemmen met kleine kinderen, daar hebben ze goed over nagedacht. Speciale grote kleedkamers waar je met het hele gezin in kunt. Top!

Het park Les Trois Forets is eigenlijk geschikt voor iedereen. Grote kinderen, kleine kindjes, jong, oud, het kan eigenlijk allemaal. Voor iedere leeftijd zijn er geschikte activiteiten.

Activiteiten bij Centerparcs

Uiteraard is het zwemmen in de mooie Aquamundo, met een hele gave wildwaterbaan en diversen andere glijbanen, een echte aanrader. Verder is het bowlen altijd een leuk uitje. De kinderboerderij is ook erg leuk. Er zijn ook diversen buitenactiviteiten zoals pony rijden voor de kids. Dit hebben we helaas niet kunnen doen vanwege het slechte weer.

Wat jammer was, was dat er een aantal kleine gebreken aan het huisje. Kapotte koelkast, lampjes die niet werken, baby bedje wat ontbrak. Maar dit is allemaal keurig opgelost door het personeel op het park. En helaas mocht het weer ook niet baten.

Onze indrukken van Centerparcs Les Trois Forets

We hebben een hele fijne week gehad met de familie, maar we konden helaas niet alles doen vanwege het weer. Voor mij is Centerparcs absoluut weer voor herhaling vatbaar, maar niet meer als mijn zomervakantie. Dan gaan we de volgende keer toch echt de zon opzoeken!

Dit park ligt vrij dichtbij de Ardennen, in de noordelijke Vogezen, en voor mijn gevoel regent het daar 9 van de 10 keer als we daar zijn. Voor beter weer moet je toch echt zuidelijker zijn. Echter, als je houdt van de prachtige natuur en daarbij zoekt naar een kindvriendelijk vakantiepark in Frankrijk, is dit een goede plek.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.