Sol Food Curaçao: brownies en pizza

2

Pizza en brownies, een fantastisch uitzicht vanaf de meest westelijke plaats van Curaçao, een lieve gastvrouw en heerlijk eten = Sol Food. In dit artikel vertel ik je waarom dit kindvriendelijke restaurant een must is als je op Curacao bent!

Dit restaurant verscheen in mijn top 10 van verborgen hoogtepunten.

Sol Food Pizza


Sol Food

Sol food vind je helemaal in het westen van Curaçao, in het dorp met de toepasselijke naam Westpunt. En geen zorgen, ook zonder GPS vind je dit restaurant.

Sol Food Pizza
Sol Food Pizza

Playa Kalki

Het eerste dat opvalt is uiteraard dit schitterende uitzicht. Je kijkt uit over Playa Kalki, een mooi strand om te gaan snorkelen en duiken. Bij aankomst kwam er gelijk een grote kan water op tafel, heerlijk! Wij zijn hier twee keer geweest, beide keren kwamen we na de lunch. Als je wilt dineren bij dit kindvriendelijke restaurant, zorg dan dat je reserveert. Overdag is er over het algemeen nog wel een tafel vrij.

Sol Food Pizza
Sol Food Pizza


Het tweede wat mij opviel waren de bordjes met teksten. Sowieso kom je dit soort vrolijke borden op Curaçao overal tegen. De onderste is mijn lijfspreuk: there’s always room for ice cream.

Sol Food Pizza
Sol Food Pizza


Pizza en brownies

Wat ook opviel: het eten. Pizza en brownies, maar dan wel van goede kwaliteit. Er staan overigens ook wat andere dingen op de kaart bij Sol Food. Bij de pizza krijg je drie bakjes: knoflook, peper en kaas, zodat je je pizza kan aanpassen aan je smaak. De pizza’s zijn groot, je kan misschien het best beginnen met één om te delen. Na de pizza begonnen wij aan het toetje: keuze uit vier soorten brownies, een aantal sauzen, soorten ijs en wel of geen slagroom. Enough said 😉

Sol Food Pizza
Sol Food Pizza

Kidsproof hotspot

Aangezien wij met kinderen reizen, ook even kort hoe Sol Food is om met kinderen te bezoeken. Er is een kinderstoel, de kinderen krijgen kinderbordjes, -bakjes en -bekers. Daarnaast is er een grote lege gang waarin de kinderen met blokken kunnen spelen. Meer dan genoeg vermaak dus!

Sol Food Pizza
Sol Food Pizza

En tot slot, de gastvrouw. Op de onderste foto links achterin in beeld. Vriendelijk, enthousiast en ze lijkt aan te voelen wat haar gasten wensen. Perfecte plek!

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven!

2 Comments
  1. De mediator zegt

    Pizza EN brownies, wat wil je nog meer haha. De pizza ziet er ook superlekker uit!

    1. Karlien zegt

      Perfect inderdaad!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.