Recensie: Pop’s place Curacao.

1

Op Curacao hebben wij heel wat restaurants bezocht. Een van de restaurants waar ik veel goede dingen over had gelezen was Pop’s place. Pop’s place ligt aan het einde van de Caracasbaai, precies aan de andere kant van het eiland vanaf onze verblijfplaats gezien.

Eerder op de dag bezochten we onder andere Fort Beekenburg, dat er om de hoek ligt.

Pop’s Place Curacao

Het restaurant ligt aan de prachtige Caracasbaai, alleen al vanwege het prachtige uitzicht is dit restaurant een bezoek waard. Het ligt aan het strand en je kijkt uit over het water. Need I say more?

IMG_6123

We zijn twee keer langs dit strand bij de Caracasbaai gereden, allebei de keren op zondag. Dan zijn er heel veel locals op het strand. De rest van de week schijnt het een stuk rustiger te zijn op dit strand. Parkeren kan trouwens langs de weg en er is vrij veel plek!

Achterin de foto zie je Fort Beekenburg. Dit fort is gratis toegankelijk en je wordt verwend met mooie uitzichten over de baai!

IMG_6136

Hierboven zie je het restaurant van binnen. Pop’s place is erg kleurrijk!

Pop's Place Curacao

De menukaart was uitgebreid en de prijzen zijn heel redelijk. Ik bestelde een salade, Johan saté en de kinderen frietjes. Het eten was goed en de porties waren prima. Je kan hier vooral terecht voor vlees, kip en vis.

IMG_6146

Een paar foto’s van het uitzicht. Heerlijk! Alhoewel dit restaurant niet direct is ingericht op kinderen, is het wel kindvriendelijk. Onze kinderen hebben hier lekker gespeeld en goed gegeten. Het personeel raakt niet in paniek als er drinken over de tafel en vloer gaat, altijd fijn om te weten (dit hebben we uiteraard getest).

Voor 38 gulden, nog geen twintig euro, hebben wij hier gegeten, wat echt een goede prijs is! Wil je lokaal eten proberen, in een kleurrijke sfeer en voor een goede prijs? Bezoek dit restaurant dan!

Lees ook: alle tips voor een vakantie op Curacao met kinderen

1 reactie
  1. Demi | DE KOOKFABRIEK zegt

    Curacao! Leuk! Nooit geweest, maar zou er graag eens heen willen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.