Roompot Gulpen met kinderen | Review!

0

Tijdens de herfstvakantie van 2021 willen we een aantal dagen op pad. Vanwege corona zien we het niet zitten om ver weg te gaan, dus we kiezen voor een verblijf in ons geliefde Zuid-Limburg. Daar overnachten we bij Roompot Gulpen met kinderen. Dit zijn onze indrukken van het park.

Eerder verbleven we bij een park van Roompot in Callantsoog. Omdat dat verblijf ons goed beviel, was ik blij om te zien dat we nog een huisje konden boeken in Gulpen. Het is wel een totaal andere omgeving: van het vlakke Noord-Hollandse landschap, direct aan zee, naar het heuvellandschap in het zuiden van het land. We zijn benieuwd!

Ons verblijf bij Roompot Gulpen met kinderen

Wij verbleven drie nachten bij dit vakantiepark en we hadden een Hillside Royal 4 huisje geboekt. Dit huisje ligt deels in een heuvel. Het leuke daaraan is dat het vanaf de voorkant lijkt op een soort Teletubbie-landschap. En zit je in of voor je huisje, dan zie je enkel de paar huisjes naast je! Daarnaast kijk je vanuit je huisje uit over het Zuid-Limburgs heuvellandschap, prachtig! Het huisje heeft een luxe open keuken met Quooker. Er is een badkamer met inloopdouche en er zijn twee slaapkamers.

Er zijn ook allerlei andere huisjes te boeken bij Roompot Gulpen, bijvoorbeeld Hilltop Lodge 4. Deze zouden wij de volgende keer wel willen proberen. Het huisje bestaat uit een aantal verdiepingen en staat bovenop de heuvel. Het uitzicht is daarom fantastisch. Er zijn twee slaapkamers, allebei met badkamer ensuite.

Qurios Gulpen

Indrukken van dit vakantiepark

Net als bij het vakantiepark in Callantsoog is bij Roompot Gulpen niet bijzonder veel vermaak, zoals je bijvoorbeeld bij Center Parcs hebt. Wel zijn er leuke speeltuinen, er is een brasserie, take-away service, animatie voor de kinderen, een minishop en fietsverhuur. In tegenstelling tot wat ik had verwacht, vind ik het heerlijk dat er geen grote faciliteiten zijn als een subtropisch zwembad. Het geeft je niet het gevoel dat je dingen moet. En de rust die ik daardoor ervaar vind ik heerlijk.

De kinderen konden naast het huisje de berg op en af rennen, dwaalden rond over het park en gingen lekker hun gang. Wandel je vanaf de receptie de Kampsweg op, dan zie je na een meter of 100 – 200 een leuke speeltuin. Bij die speeltuin starten een aantal wandelroutes, op het bord zie je welke routes dat zijn.

Wij vonden ons verblijf bij Roompot Gulpen met kinderen voor herhaling vatbaar: het zijn mooie en schone huisjes in een prachtig landschap. Ideaal voor een weekend weg of gezinsvakantie in het zuiden van Nederland. En in Gulpen is ook voldoende te doen voor gezinnen, lees onze tips.

Benieuwd naar dit vakantiepark? Zie alle huisjes en de prijzen op de website. En laat ons absoluut weten wat je van het verblijf vond!

Verder lezen?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.