Oranje Buiten, strandpaviljoen Hoorn

0

Oranje Buiten wilde ik al een tijd bezoeken. Toen we terugreden van een lang weekend Texel met kinderen was het lunchtijd. We kwamen langs Hoorn en besloten een klein beetje om te rijden om bij het stadsstrand te lunchen.

Dit paviljoen ligt direct aan het IJsselmeer en net buiten het centrum van Hoorn. Een prachtige locatie voor een restaurant!

Oranje Buiten in Hoorn

We komen bij het restaurant er, er zijn veel (gratis) parkeerplekken voor de deur. Het waait vrij stevig en de kinderen zijn moe na het heerlijke weekend op Texel. We gaan daarom binnen zitten.

We zitten in de ruimte met een houten overkapping. Wel binnen en uit de wind, maar het voelt ook wel als buiten.

Oranje Buiten Hoorn

Op de website van Oranje Buiten lees ik het volgende: “Bij ons kom je terecht bij een unieke tent waar alle leeftijden komen. Een schitterende wandelomgeving langs de Hoornse kust. En natuurlijk mogelijkheid om te surfen, kiten en zwemmen.”

Op de dag dat wij er waren was het helaas geen weer om te zwemmen, van de zomer komen wij op een mooie dag terug!

Hoorn met kids

Menukaart

De menukaart is divers! Onder andere broodjes, salades en soepen. In de zomer is er een fruit bar, ook is er een buitenkeuken. Heerlijk vooruitzicht: op een warme dag een heerlijke smoothie halen en dan bij de buitenkeuken je bestelling plaatsen!

Hoorn met kids

Op deze oranje banken zaten wij, onder de houten overkapping. Buiten is meer dan voldoende ruimte om te relaxen. Ook met je kinderen kan je hier prima komen! In de zomer kunnen de kids eindeloos spelen in het water en met het zand. In de winter is binnen voldoende ruimte! Kidsproof dus.

Niet op de foto maar wel leuk om te vermelden. Voor de deur ligt uiteraard een steiger. Als je zelf geen boot hebt kan je met de watertaxi de omgeving van Hoorn verkennen!

Lees ook:

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.