Landwater events, koffie en watersport

Via mijn zus hoor ik over Landwater events. Een café bij de haven van Monnickendam, het is nieuw en bij de haven. Reden om met de kinderen even langs te fietsen in de middag.

Dit zijn onze ervaringen en indrukken van dit restaurant en deze watersport plek in Monnickendam.

Landwater events
Haven-Monnickendam

Landwater events

Landwater events ligt bij de haven van Monnickendam, net om de hoek van de cafés waar ik regelmatig kom met mijn kids. We fietsen erheen en ploffen neer op het terras naast de haven. Bij Landwater events heb je keuze uit loungebanken en tafels om aan te zitten. Wij gaan uiteraard op een bank zitten.

Even later wordt de koffie gebracht (heel lekker) en voor de kinderen komt er een bak met speelgoed. Ik had het plan om kort te blijven, de kinderen denken er anders over. We zitten een klein uur te genieten van de zon.

Menuakaart
De kaart bestaat uit een selectie tot 16.00 en een selectie na 16.00. Wij kwamen wat drinken, binnenkort gaan we er met Johan wat eten of borrelen. De keuze is divers: taart, soepen, broodjes, salades. Vanaf 16.00 staan er borrelhapjes op de kaart bij Landwater events.

Landwater Events

Kidsproof hotspot

Kidsproof is Landwater Events zeker. Er staan kinderstoelen binnen dus als je rustig wilt eten met je peuter kan dat! Voor de kinderen is er een apart gedeelte op de kaart. Speelgoed wordt gebracht, met de kids wordt gekletst. Ga hier gerust met je kinderen heen. Fijn is dat het een plek is waar je prima heen kan met kinderen maar ook met vrienden, partner of familie.

Hotspot Monnickendam

Watersport

Als ik met mijn kids het café in loop raak ik in gesprek met de eigenaar. Hij vertelt dat je hier ook kan zeilen, SUPPEN en windsurfen.  Gaaf!

Windsurfen bij Landwater events? Ik ben verkocht! Afgelopen weekend had ik mijn eerste les. De eerste twee uur bepaalde de plank wat ik deed (eraf vallen) het laatste uur ging het beter en lukte het me zelfs om een aantal keer te keren zonder vallen.

Lees ook: doen in Waterland met kids en tips voor Volendam

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.