Strand Resort Nieuwvliet-Bad met kinderen (Review)

In juni waren Merel en Marije in Zeeland: ze ontdekten wat je doet tijdens een vakantie Zeeland met kinderen. Tijdens deze trip verbleven ze bij Landal Nieuwvliet-Bad met kinderen, dit is een strand resort! Super enthousiast kwamen zij terug uit Zeeland en in deze blog delen zij hun recensie het Strand Resort Nieuwvliet-Bad met kinderen.

Heel dichtbij het strand, de kust van Zeeuws-Vlaanderen, ligt het vakantiepark. Dit is een ideale ligging voor je vakantie met kinderen: je bet zo bij het strand, op het park is meer dan genoeg te doen en in de omgeving zijn veel leuke dingen te doen.

‘Foto’s Landal GreenParks’
‘Foto’s Landal GreenParks’

Onze ervaring met Nieuwvliet-Bad met kinderen

Wat mooi! Groen! En wijds! Dat dachten Merel en Marije toen ze het park op kwamen lopen. Niet veel later stuurden ze mij een bericht: we komen hier zeker weten een keer met onze kinderen, wat is het hier leuk! Het park ziet er zo mooi uit.

Wij verbleven in een huisje dat geschikt is voor twaalf personen. Dat is ideaal als je met de familie op vakantie wilt. Het huis heeft twee badkamers, zes slaapkamers, een enorme woonkamer en een keuken. Ga je naar Landal met je gezin en heb je een baby of jonge kinderen? Dan is de kinderbungalow waarschijnlijk precies wat je zoekt. In dit huisje is aan alles wat je als jong gezin nodig hebt gedacht: van box tot babybad en van verschoonkussen tot speelgoed.

restaurant Landal
‘Foto’s Landal GreenParks’

Het restaurant van Nieuwvliet-Bad met kinderen is ook een uitkomst. Dit grenst namelijk direct aan de speeltuin en er is een speelhoek met spelletjes en fietsjes. Hierdoor heb je, zelfs met kleine kinderen, een beetje je handen vrij. De speeltuin ( een glijbaan, springkussen en schommel) grenst aan het terras. Met een beetje toezicht kan jouw kind heerlijk spelen en jij kan rustig natafelen.

Ook het binnenzwembad is heerlijk om met kinderen heen te gaan. Er is een speciaal gedeelte voor kleine kinderen en er is een bruisbank. Van ’s ochtends tot en met de avond kan je hier zwemmen!

zwembad Landal Nieuwvliet Bad
‘Foto’s Landal GreenParks’

Daarom Nieuwvliet-Bad met kinderen!

Dit park is een heerlijke plek om vakantie te vieren, tot rust te komen, te genieten op het strand en om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken! Huisjes die speciaal zijn ingericht op gezinnen met jonge kinderen, alle faciliteiten die je nodig hebt zijn op het park aanwezig, het strand is om de hoek en iedere dag kan je een verfrissende duik in het zwembad nemen.

Wij werden ontzettend blij van de combinatie van strand, natuur en activiteiten als SUPPEN, musea bezoeken, fietsen en het ontdekken van leuke stadjes als Sluis. Onze kinderen kunnen hun geluk vast en zeker niet op als ze het zwembad zien en de speeltuin. Ze kunnen naar het strand wandelen en ontmoeten Bollo. Wij zijn daarom heel erg enthousiast over Strand Resort Nieuwvliet-Bad.

Vlot Landal
‘Foto’s Landal GreenParks’

Faciliteiten op dit vakantiepark

En dan nog even in het kort de faciliteiten op dit park:

 • Bijna 200 huisjes, gebouwd in typisch Zeeuwse stijl.
 • Kinderbungalows geschikt voor zes personen.
 • Zwembad met kinderbad en bruisbank.
 • Het strand ligt op 1 kilometer van het park.
 • Speelzolder.
 • Grote speeltuin.
 • Airtrampoline.
 • Restaurant met kinderhoek.
 • Bollo loopt regelmatig over het park en door het restaurant. Hij heeft zijn eigen huisje waar kinderen kunnen gaan kijken.
 • Animatieteam.
 • Winkel met een bakker.

Merel en Marije waren op persreis met Landal en VVV Zeeland naar Zeeland. Zij kwamen enthousiast terug en raden een vakantie Zeeland met kinderen aan. Bekijk het park hier

‘Foto’s Landal GreenParks’: de foto’s bij deze zijn afkomstig van Landal.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.