Aankondiging: Koning Aap Familiedag

Op zondag 7 oktober vindt de Familiedag van Koning Aap plaats, vlakbij Leiden. Deze dag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in een familiereis. Ook voor kinderen is deze dag interessant, want het vindt plaats in CORPUS ‘reis door de mens’. Ik deel waarom je hierheen wilt en wat er te doen is tijdens de Koning Aap Familiedag.

Met Koning Aap kan je op een groepsreis gaan, deze reizen zijn geschikt voor avontuurlijke gezinnen. De bestemmingen liggen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Denk aan Albanië, Marokko en Georgië. Maar ook aan Thailand, India en Costa Rica!

De reizen zijn geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar tot en met 19 jaar. De familiereizen hebben vertrekdata voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar en gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar. Heb je meerdere kinderen en is één van de kinderen jonger dan 6 jaar? Dat is natuurlijk geen probleem!

Je reist met een kleine groep en een ervaren reisbegeleider. Tijdens de reis is er voldoende individuele vrijheid.

Koning Aap Familiedag

Weet je nog niet zeker naar welke mooie (verre) bestemming je op reis wilt gaan? Of heb je een aantal vragen die je wilt stellen aan de reisspecialisten? Op 7 oktober organiseert Koning Aap een familiedag, op de website vind je alle informatie en kan je je aanmelden.

Tijdens deze dag zijn er diverse informatieve landenpresentaties, onder andere over Thailand, Indonesië en Vietnam.

Als je voor 8 januari een reis boekt met vertrek in 2019, dan krijg je € 100,- familiekorting per persoon!

CORPUS ‘reis door de mens’

De familiedag vindt plaats in CORPUS, een leuk en interactief museum waarin je een reis door het menselijk lichaam maakt. Blogger Marleen was hier met haar dochter en schreef deze review.

Praktische info Koning Aap Familiedag

Datum: zondag 7 oktober 2018
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Adres: Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH Oegstgeest
Bereikbaarheid: CORPUS is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan in de parkeergarage en kost €7, -.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.