7x Kindvriendelijke restaurants Texel

0

Je bent op vakantie op Texel en zoekt naar leuke kindvriendelijke restaurants op Texel? Wij hebben er een aantal getest met onze kinderen en ik deel onze tips voor restaurants en kindvriendelijke strandtenten.

Dit zijn de kindvriendelijke restaurants Texel

Strandpaviljoen Kaap Noord

Op de eerste avond aten we bij deze strandtent, die vlakbij de vuurtoren ligt. Deze plek was zo fijn. Het strand is er zo mooi, en de strandtent zelf is ook erg fijn. Je kinderen rennen zo het strand op vanaf het grote terras. Lees mijn review.

Restaurant bij het vliegveld

Texel heeft een klein vliegveld. Aangezien Johan gek is op vliegtuigen, moeten we hier heen als we op het eiland zijn. Er zit een restaurant bij, met uitzicht op de vliegtuigen. Absoluut een aanrader als je kids er ook gek op zijn. Toen wij er waren stond er een trampoline. Ook niet overslaan is Luchtvaartmuseum Texel.

Paal 17

De volgende leuke strandtent is Paal 17. Deze strandtent ligt vlakbij Ecomare. Op de menukaart staan ook kindergerechten. Leuk groot terras en natuurlijk een groot strand om op te spelen.

IJsboerderij Labora

Haast nog meer een kindvriendelijk uitje dan een kindvriendelijk restaurant. Want: heel veel heerlijk ijs, een grote speeltuin en je mag in de stallen kijken. Lees wat wij van de ijsboerderij vonden.

Strandpaal 15

Nog een strandtent, als je op Texel bent zijn dat natuurlijk de plekken waar je echt heen wilt! Op 7 kilometer van De Koog, dus een mooie fietstocht. Heerlijke cappuccino’s, lekkere broodjes, wat speelgoed voor de kids en een verschoningsplek. Zeker even langsgaan tijdens je vakantie op Texel.

De Krim

Bij vakantiepark de Krim zit een binnenspeeltuin. Deze is gratis (!) toegankelijk. Daarnaast zit een groot restaurant. Een ideale plek om met het gezin te eten.

Boerderij Eethuis Catharinahoeve

Inclusief een speeltuin en een speelzolder, dus perfect als je even rustig wat wilt eten en natafelen!

Wat zijn jouw tips voor kindvriendelijke restaurants Texel?
Lees verder over Texel met kinderen

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.