Kindvriendelijke restaurants Terschelling + strandtenten

0

Op Terschelling zijn ontzettend veel leuke restaurants. Het viel ons tijdens ons weekend op Terschelling met kinderen op dat de bediening in alle restaurants waar wij waren vriendelijk was. Daarnaast hadden veel restaurants ook een speeltuin of speelhoek. Ideaal! Ik deel een aantal kindvriendelijke restaurants Terschelling. Dit zijn restaurants waar wij zijn geweest en een aantal restaurants die getipt zijn door lezers van mijn blog.

Kindvriendelijke restaurants Terschelling

Pizzeria Isola Bella

De eerste avond op Terschelling aten wij bij pizzeria Isola Bella. Kom je er voor 17.30, dan eten je kinderen tot twaalf jaar gratis. Wij zaten direct naast de kinderhoek. Ideaal, want je kinderen kunnen voor en na het eten spelen. Zeker als ze nog jong zijn is het fijn als je ernaast zit, want dan houd je ze vanaf je stoel in de gaten.

Pannenkoekenhuizen

Op Terschelling zijn er twee pannenkoekenhuizen van dezelfde eigenaar. In West-Terschelling is ‘t Sprookjesbos en in Midsland is Hans & Grietje. Je eet er natuurlijk pannenkoeken of poffertjes maar er staan ook veel andere gerechten op de kaart. In allebei de restaurants is er aan de kinderen gedacht, want de ene heeft een speelhoek, de ander met een kinderhuisje.

De koffiemolen van Formerum

Koffie drinken in de molen of op het terras bij mooi weer. Wij werden er blij van en de kinderen al helemaal! Er staan buiten best veel speeltoestellen en we kregen de kinderen niet meer weg. Dan nog maar een rondje koffie en een stuk taart..

De Molenbaan

Direct naast de koffiemolen zit de Molenbaan, dit is een snackbar, speeltuin en midgetgolf in één. Ik werd heel erg blij van het softijs, het is heel vers en lekker! De kinderen hebben een uur of twee in de speeltuin gespeeld.

De Richel

Helaas niet open in het weekend dat wij bij Stayokay waren. We zijn er zes keer langsgefietst en iedere keer vroegen de kinderen of we wilden stoppen. Het is een eetcafé met speeltuin en midgetgolf en daarom een bezoek waard.

Restaurant Zonneweelde

Restaurant Zonneweelde werd mij door meerdere lezers aangeraden. Je kan hier terecht vanaf de ochtend tot en met de avond. Of het nou voor koffie, ijs, lunch, diner of een drankje is. De opmerking die erbij kwam: “nu deze zomer met een mooie nieuwe airtrampoo erbij!!! Dochter van 12 ook erg blij mee!!!”

Kindvriendelijke strandtenten Terschelling

Walvis

De Walvis is geen strandtent maar eigenlijk toch weer wel. Om de hoek van waar de boot aanlegt vind je dit restaurant. Tegen het strand aan op een prachtige plek. Je kan er terecht voor een kop koffie, lunch en diner. Ga gelijk vanaf de boot even langs of ga wat eerder naar de boot om nog even te genieten!!

Heartbreak hotel

Aan het einde van de Badweg ligt deze strandtent. En daarmee eindigt ook het stuk waar auto’s kunnen komen. Wij fietsten door de duinen naar deze tent en kwamen bij een hele relaxte tent met goede milkshakes.

West aan Zee

De eerste avond waren we bij deze strandtent: een prachtig strand en een leuke strandtent. Ik werd heel blij van de sorbet met Oreo.

Staat jouw favoriete kindvriendelijke restaurants Terschelling er niet bij? Laat een reactie achter, dan zet ik het erbij!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.