7x kindvriendelijke restaurants Haarlem

Zoek je naar kindvriendelijke restaurants Haarlem? Wij hebben er in de afgelopen jaren heel wat ontdekt! In dit artikel deel ik mijn favoriete restaurants in Haarlem met kinderen.

Meer doen in Haarlem? Dit zijn onze 30 tips voor kinderactiviteiten!

Favoriete kindvriendelijke restaurants Haarlem

Meneer Paprika

Meneer Paprika zit in het centrum van Haarlem en is een topper met kids voor ontbijt, lunch en alles daartussen. Middenin het café staat een enorme houten treinbaan en ook is er heel veel ander speelgoed. Ideale onderbreking van je dag in Haarlem met de kinderen.

kindvriendelijk restaurant Haarlem
Bistro BIS

Bistro BIS

Bistro BIS zit in de kleine Houtstraat, tussen alle leuke winkels middenin het centrum van Haarlem. Erg kindvriendelijk want inclusief een kelder die is ingericht als speelhoek. Je kan door glasplaten naar beneden kijken en je kinderen in de gaten houden. In de Kleine Houtstraat in Haarlem vind je dit café! Je kan er terecht voor koffie, lunch en diner. De menukaart is gebaseerd op de mediterraanse keuken. Geen vernieuwende gerechten, wel goede gerechten! Een goede keus dus om hier een kop koffie te drinken of te genieten van een broodje of diner.

Haarlem Oerkap-stadsstrand-strandtent-blog-kinderen

Oerkap

Oerkap is een stadsstrand in Haarlem, dichtbij het station. Hier kom je voor zand, pizza en een relaxte sfeer. Er is veel aandacht voor de kinderen en de kids mogen lekker rennen. Een ideale plek voor de mooie dagen!

Overdag een simpel maar goed menu. Vanaf 17 uur home-made pizza’s en steak uit de braai! Hoe lekker is dat zeg. Met de kinderen bleef ik niet tot vijf uur. Ze wilden nog wat andere dingen doen (spelen, een ijsje halen en meedoen met de speurtocht van de camping). Wel kom ik komend jaar (want open van mei tot en met september) minimaal één keer na vijf uur om pizza te eten met het gezin. (Bekijk actuele info op de website)

IMG_20160808_151101

Coffee Star

In de bibliotheek van Haarlem is een kleine café Coffee Star met perfecte koffie. Een heerlijke plek met kinderen want in de bibliotheek is veel te doen en je zit er ook nog eens goed. Het terras buiten is fantastisch met mooi weer, je kind heeft alle ruimte om rond te rennen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.