Getest: Kinderboerderij in Purmerend

Kinderboerderij De Ridder

0

Mijn peuter is helemaal gek van dieren en dierentuinen. Dus op een mooie zondag gingen wij op pad om naar de kinderboerderij in Purmerend te gaan. 

Kinderboerderij De Ridder, de kinderboerderij in Purmerend, ligt in het Leeghwaterpark. Naast het grote zwembad en bij de speeltuin De Speelkraam. De entree is gratis. Dit uitje is daarom goed te combineren met spelen in de speeltuin (niet gratis, maar er zijn in het park ook gratis speeltuintjes).

Kinderboerderij in Purmerend

Kinderboerderij in Purmerend

De kinderboerderij is een leuk uitje als je in Purmerend met kinderen bent. Er zijn heel wat dieren te zien (schapen, geiten, ezels, konijnen, paarden onder andere), er is een speeltuintje en er is binnen een recreatieruimte. Daar wordt op bepaalde momenten gratis een knutselmiddag aangeboden aan de kinderen.

Op zondagmiddag tussen 14.00 en 15.00 kan je paardrijden. Wij waren toevallig op dit tijdstip op de kinderboerderij De Ridder, dus onze kinderen hadden mazzel! Na het rondje op het paard, bekeken we alle dieren. Daarna zijn we een hele tijd in de recreatieruimte geweest. Hier zijn wat puzzels, boekjes en ander vermaak. Ook zijn er in deze ruimte een aantal dieren.

Kortom, deze kinderboerderij is een leuk uitje als je in Purmerend bent. Je bent er tussen een kwartier en ruim een uur. Dat hangt natuurlijk af van hoe leuk jouw kinderen dieren vinden.

Kinderboerderij in Purmerend

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.