Kidsproof: Doppio Espresso in Purmerend

0

Doppio Espresso is een keten die bekend staat om zijn goede koffie. In Purmerend is een vestiging, reden om er een bezoek aan te brengen. Op een regenachtige woensdagmiddag combineer ik boeken halen bij de bieb met koffie drinken.

Doppio Espresso

Wij bezochten de vestiging in Purmerend. Verspreid over het land vind je andere vestigingen. In Purmerend vind je de lunchroom boven in het Eggert winkelcentrum. Je kan zowel binnen als buiten zitten. Buiten is naast de tafels een leuke speeltuin. De kinderen zitten daarom amper aan tafel, ze zijn alleen maar aan het spelen. Mijn tip: zoek een tafel naast de speeltuin. Kan je je kids in de gaten houden en rustig zitten.

Koffie drinken

De koffie: die is inderdaad erg goed. Ik kom hier graag voor een kopje of twee. Heerlijk in alle rust koffie drinken terwijl de kids aan het spelen zijn. Ook liggen er tijdschriften waardoor het zitten nog aangenamer wordt.

Doppio Espresso

Op deze foto zie je de stapels met tijdschriften. Ook zie je de Xenos, ernaast ligt de H&M. Als mijn man mee is naar het winkelcentrum (zelden), parkeer ik hem bij dit café, de kinderen rennen de speeltuin in en ik ga fijn winkelen. Win-Win-Win situatie, ik kan het iedereen aanraden.

Verder over Doppio Espresso: naast de cappuccino staat er onder andere high tea op de menukaart. Verder zijn er ook allerlei soorten sap, thee en koffie te bestellen. De broodjes worden omschreven als klassiek met een moderne twist. Kort en krachtig: ga hierheen en geniet van de koffie met een stuk taart of een broodje.

Lees ook: tips voor De Beemster en voor Waterland

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.