Hotspot fashion & tea in Amsterdam Noord

0

In de Van der Pekstraat in Amsterdam-Noord is een tijd geleden een leuk café geopend: hotspot fashion & tea. Mijn collega geeft aan dat hij zin heeft om even naar buiten te gaan. Het is rustig op kantoor en we hebben een overleg gepland. We gaan naar buiten op zoek naar een leuke plek om te overleggen. Bij toeval lopen we tegen concept store Fashion & tea aan.

Van der Pekstraat Fashion tea

Hotspot fashion & tea

Op de website lees ik het volgende: ‘In onze nieuwe concept store op de Van der Pekstraat in Amsterdam Noord vind je fashion accessoires van zowel de bekende als juist de kleinere onbekende merken. In de ene helft van de winkel vind je al onze sieraden, horloges, lederwaren en kleding en de andere helft van de winkel hebben wij ingericht als kleine lunchroom.’

Menukaart

Wat vind je op de kaart van hotspot fashion & tea? Koffie natuurlijk, deze is handgeplukt en biologisch verbouwd. De thee komt van Betjeman and Barton. Daarnaast eet je er heerlijke taarten en diverse broodjes die gemaakt zijn van ingrediënten van ondernemers uit de buurt.

Van der Pekstraat

Concept store

Hoe leuk is dat. Koffie en winkelen tegelijkertijd. Je vindt er onder andere sieraden, kleding en tassen. Ze hebben trouwens ook een webshop.


Cappuccino

Wij besluiten in de tuin te gaan zitten, het is een prachtige nazomerdag. We bestellen allebei een cappuccino (er is ook zonder caffeïne!) en eten er een tosti bij.

Van der Pekstraat

Tosti

De koffie wordt gebracht en even later komen de tosti’s. Heerlijke, grote boterhammen die goed belegd zijn met kaas. Niets op aan te merken. Wat zitten we lekker in de zon, eigenlijk zou ik hier de rest van de dag willen werken. Dat kan trouwens ook, er is wifi!

Van der Pekstraat


Kindvriendelijke hotspot

Voor de kinderen: op de kaart staat speciaal voor kinderen een boterham plus melk of sap. Kosten: € 1,50. Dat lijkt me een schappelijke prijs. Bij binnenkomst loop ik direct tegen een mand met speelgoed aan. Om de hoek van dit café vind je een speeltuin. Ideaal! Omdat het een concept store is, kan je er ook winkelen: kleding, accessoires en sieraden. Terwijl je kind een broodje eet, bekijk jij de collectie. Heb je nog meer redenen nodig om deze plek te bezoeken? Een echte (kindvriendelijke) hotspot dus.

Van der Pekstraat

Mijn eindoordeel

Wat een heerlijke plek is dit! Hier ga ik vaker lunchen en/of overleggen. Zeker een bezoek (of twee) waard. Met en ook zonder kinderen is deze leuke lunchroom een aanrader!

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven van hotspots!

Meer lezen? Vergelijkbare artikelen!
Hip in Noord: Pllek bij NDSM en Café de Ceuvel
Theetuin Overleek
Da Piera, koffie in Monnickendam
Top 10 verborgen hoogtepunten Curacao

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.