Halloween in Walibi Holland + TOVERLAND

0

Nog even en Halloween in Walibi Holland start weer. In 2022 is dat op 8, 9, 15, 16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober. Wij delen de belangrijkste informatie over Halloween Fright Nights in het pretpark in Flevoland! Ook geven wij tips voor Halloween in Toverland.

Wil je naar Halloween Fright Nights, dan moet je vooraf een ticket kopen. Als je een abonnement heb moet je reserveren. Koop je tickets hier!

Halloween in Walibi Holland

Tijdens de Halloween Fright Nights kan je overdag en ’s avonds alle reguliere attracties in. Daarnaast is het park in Halloweensferen, met acteurs die je lekker vaak laten schrikken en kan je een aantal extra attracties bezoeken. Als je dit wilt doen, moet je er wel extra voor betalen.

Er is het spookhuis Slaughterhouse, het spookhuis Below en de walkthrough Wicked Woods. Je kan een speciale pas kopen waarmee je in een keer toegang betaalt voor deze extra en spannende attracties. Op de officiële website lees je er meer over!

Informatie Halloween Walibi Holland

Tickets koop je online, als je een abonnement heb moet je reserveren. Koop je tickets hier!

Openingsdagen: 8, 9 en 15, 16, 20t/m 30 oktober 2022
Tijd: open tot 23.00
Adviesprijs: € 36,00 voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Kinderen vanaf 6 jaar t/m 11 jaar: € 29,00

Kinderen tot 12 jaar mogen verkleed naar het park komen.

Halloween in Walibi Holland
Spooky Days

Praktische informatie Spooky Days

Dwaal door de griezelzones tijdens de dagen waarop Spooky Days is en sta oog in oog met vampiers, piraten en trollen tijdens Spooky Days. Dit is speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar.

Hier kan je lekker gaan griezelen en spoken met het gezin? Kom dan naar Walibi Holland en beleef Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar! Dit kan op 8, 9 en 15 t/m 30 oktober 2022. 

Walibi Holland

Walibi Holland is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Er zijn veel gave achtbanen en andere spectaculaire attracties. Voor de echte sensatiezoekers zijn er 11 attracties met angstaanjagende hoogtes en heftige drops! Leuk om dit juist in het donker tijdens de Halloween in Walibi Holland dagen mee te maken.

Halloween Attractiepark Toverland

Naast Halloween in Walibi Holland is er nog een attractiepark in Nederland die aan Halloween doet. Toverland staat vanaf zaterdag 8 oktober 2022 in het teken van Halloween. Er zijn overdag zestien familievriendelijke Halloween Days. Daarnaast zijn er na zonsondergang twaalf huiveringwekkende Halloween Nights.

Halloween Nights Toverland

Tijdens de Halloween Nights nemen 150 scare actors hun intrek in vijf spannende scare zones en vijf angstaanjagende Haunted Experiences. Alle Halloween Nights worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Familievriendelijke Halloween Days

Tijdens de Halloween Days (adviesleeftijd: tot 12 jaar) geniet het hele gezin van twee spannende familieshows en vier bijzondere halloweenbelevingen. Zo is er een Pumpkin Farm met maar liefst 25.000 pompoenen en kunnen bezoekers hun angsten ontdekken in Dr. Fool’s Mansion.

Praktische informatie

De Halloween Days vinden plaats op 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober, 22 tot en met 31 oktober en 5 en 6 november. Bezoekers kunnen naar de Halloween Nights op 8 oktober, 15 oktober, 22 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 5 november. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23:00 uur, met de vuurwerkshow om 22:45 uur. Ook zijn alle attracties geopend.

Lees ook na dit artikel over Halloween in Walibi Holland en Toverland – Pretparken met overnachtingen in Nederland!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.