Guesthouse hotel met kinderen | Review

Kindvriendelijk overnachten in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel is een nieuw hotel geopend en Reistipsmetkids werd uitgenodigd om dit hotel te testen. Dat doen we natuurlijk graag. Wij delen onze uitgebreide review van het Guesthouse hotel met kinderen in Noord-Brabant.

Op de eerste maandag van de zomervakantie gaan we naar het Guesthouse hotel met onze twee kinderen. Ze hebben er heel erg veel zin in: er zijn stapelbedden en de dag daarna gaan we naar de Efteling. -> bekijk de kamers en prijzen hier

Guesthouse hotel

Onze overnachting bij het Guesthouse hotel

Het Guesthouse hotel is gevestigd boven de Albert Heijn. Je gaat de trap op en direct valt het mooie, moderne interieur op. We komen tegen de avond aan en het is in de Livingroom, waar de receptie gevestigd is, al aardig druk. Het inchecken gaat snel. We krijgen muntjes voor het koffieapparaat dat vlakbij de receptie staat: je eerste drankje is gratis.

De Livingroom is waar je ’s avonds wat kan drinken (naast het koffieapparaat is er ook een bar) of een spelletje kan doen. Er is een grote kinderhoek. Vanaf hier loop je zo het dakterras op, waar een speeltuin is voor de kleintjes. Leuk aan het dakterras vind ik de kassen: zijn de groentes groot genoeg, dan gebruikt de kok ze in het restaurant (Guesthouse Kitchen).

De kinderen verdwijnen bijna direct naar het dakterras. Het is op de dag dat wij er zijn ontzettend heet (30+ graden) maar dat weerhoudt de kids niet van spelen. Er staan allemaal banken op het dakterras, dus het is ook een prima plek om bij te komen van een lange dag.

Guesthouse hotel

De verschillende kamers

In het hotel zijn drie soorten kamers: Bunkhouse room, Greenhouse room en de Farmhouse room. Wij verbleven in de Greenhouse room, hiervan zijn er 33. Tien van deze kamers zijn twinrooms en hebben geen stapelbed. De Greenhouse room biedt plaats voor 1 – 5 personen.

Er is een tweepersoonsbed en een stapelbed. Onder het stapelbed is nog een bed dat je kan uitrollen. De kamer is heel mooi vormgegeven. Via de interactieve tv kan je Netflix kijken.

18 van de 28 Bunkhouse rooms hebben een 6-persoonsbed! De Farmhouse rooms hebben veel ruimte, 2 ervan zijn ook geschikt voor mindervaliden. Twee van deze kamers zijn zelfs geschikt voor 8 personen!

Heb je een peuter of kleuter, dan kan je bij de receptie vragen om een badje! Ideaal om even tot rust te komen na een lange dag.

Eten bij het Guesthouse hotel

Het uitgebreide ontbijt is inclusief als je overnacht bij het hotel. We konden kiezen uit vroeg ontbijten, of laat (vanaf 9.15). Ik kies voor het late ontbijt en dat is maar goed ook: om 9 uur worden de kinderen wakker. We genieten van het uitgebreide ontbijt. De kinderen zijn snel klaar, want de schommelbanken bij de ingang trekken hun aandacht.

’s Avonds hebben we bij de Guesthouse Kitchen gegeten. Leuk is dat je zo de open keuken in kijkt, positief is dat er veel gekookt wordt met de aanvoer van de dag.

Onze ervaring in het Guesthouse hotel met kinderen

Zouden wij dit hotel aanrader? Ja! Enorm! Ideaal is natuurlijk het spelen op het dakterras, maar ook de speelhoek en de vele spellen in de binnenruimte. Daarnaast zijn de kamers groot en schoon.

Het gebeurt niet zo vaak dat je met jonge kinderen zo relaxed kan zijn in een hotel. Kinderen zijn erg welkom, er is veel speelruimte en dat maakt ook dat je niet de hele tijd vlakbij je kind moet blijven. In veel hotels ben ik zo bang dat de kids iets stukmaken, of met hun vingers ergens aan zitten.

En niet alleen als je naar de Efteling gaat trouwens. Er is in de omgeving meer dan voldoende te doen. Wil je Brabant ontdekken met je gezin, dan is dit hotel ook een prima uitvalsbasis.

Kaatsheuvel kinderen

Omgeving van het Guesthouse hotel

In de omgeving van het Guesthouse hotel is meer dan genoeg te doen voor gezinnen. Denk je aan Kaatsheuvel, dan denk je aan de Efteling. Hier waren wij een hele dag, de review volgt snel.

Maar er is veel meer te doen in de omgeving van Kaatsheuvel met kinderen. Zo is er het Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen. Een prachtig natuurgebied met duinen. Wij zijn hier ’s avonds heengegaan en hebben met de kids een stuk gewandeld. Echt een aanrader!

Ook Tilburg, Den Bosch en Breda liggen in de omgeving. Of ontdek de Biesbosch, ga naar dierenpark Beekse Bergen of het gezellige stadje Waalwijk.

-> bekijk de kamers en prijzen hier

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.