Grote knip Curacao in beeld

8

Grote Knip Curacao, een van de bekendste stranden van Curacao, is gratis toegankelijk. Het is een adembenemend strand. We zijn er een aantal keer geweest tijdens onze vakantie op het prachtige eiland. In dit artikel laat ik je meer zien van Grote knip Curacao.

Grote knip Curacao

Grote knip Curacao

Bijna ieder strand op Curacao heeft zo’n bord: er wordt aangegeven hoe het strand heet en wat je er wel en niet mag. Handig ter info want een aantal keer wist ik niet zeker of we het juiste strand gevonden hadden. Of je rijdt rondjes en je ziet opeens op zo’n bord staan dat je bij een bepaald strand bent en dan stop je toch maar om even te kijken.

Grote knip Curacao

Uitzicht Grote knip Curacao

Direct als je uit de auto stapt zie je dit. Fantastische kleur van het water. Hier zit je goed! Dit strand noemde ik in mijn overzicht van mooie gratis stranden aan de westkust.

IMG_4456

En dan loop je door en dan zie je dit. Je wilt direct in het water springen, zo mooi. Echt een droomstrand.

Grote knip Curacao

Er zijn een paar hutjes. Vooral in het weekend is het druk dus als je dan beschut op het strand wilt liggen moet je vroeg zijn. Door de weeks is het zeker in de ochtenden vrij rustig. Ideaal om op dat moment met je kinderen te gaan.

Grote knip Curacao

Op dit strand heb je amper voorzieningen. Soms wordt er eten en drinken verkocht. Wij waren er op een werkdag en toen was alles dicht. Neem dus voldoende eten en drinken mee voor jezelf en je kinderen.

Grote knip Curacao Grote knip Curacao

Het is wel een prachtig strand. Het water is zo helder omdat het rif wat verder ligt. Je schijnt erheen te kunnen zwemmen, maar dan moet je een geoefende zwemmer zijn. Leuk aan het vlot in het water is dat er een ladder aan vast zit, zo kan iedereen erop klimmen.

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven!
Lees ook: alle tips voor een vakantie op Curacao met kinderen

8 Comments
 1. Kelly zegt

  Oh als ik hier aan terug denk dan wil ik weer gaan haha. Wij zijn ook naar Curaçao geweest en dit was zeker een mooi strand! Zijn jullie ook naar Klein Curacao geweest? Dat is ook echt prachtig!

  1. karlien zegt

   Nee Helaas niet geweest. Met de kids hadden we geen zin om daar achter ze aan te rennen ipv genieten van een prachtig strand. Maar een volgende keer naar Curaçao sla ik klein Curaçao niet over.

 2. Monique | WritingMonique zegt

  Wauw, prachtig! Die zee is zo blauw!

 3. Mèlanie zegt

  Ik kan niet wachten tot we daar in september zijn😍

  1. karlien zegt

   Snap ik, het is zo heerlijk!

 4. Rowan - sillysis.nl zegt

  Jaaaaa! Ik hou van Grote Knip! Ik wil daar nu wel even liggen op mijn handdoekje! Mooie foto’s!

  1. karlien zegt

   Dank je! Ik wil ook direct terug

 5. Yvonne zegt

  Dat is echt een prachtig strand. Zo blauw dat water. Daar zou ik zeker wel een keer in willen zwemmen!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.