Easybreath van de Decathlon | Onze review!

0

Hoe handig is het snorkelmasker Easybreath? Blogger Marleen testte dit masker met haar man en hun dochter van 10 tijdens een vakantie in Turkije.

Heerlijk even naar de zon in de meivakantie. Het was echt nodig om even bij te tanken vandaar dat we kozen voor de zekerheid van veel zon, lekker eten, niet te ver vliegen, en dit keer ook het gemak van een resort. Aangezien mijn dochter echt een waterrat is leek het ons een uitgelezen kans om de Easybreath eens aan te schaffen. Wat een geluk dat ons ook nog eens de mogelijkheid geboden werd om er één te testen. Ze zijn hier online te koop.

Dus 1 gekocht, 1 gekregen om te testen en ook hebben we een set zwemvliezen aangeschaft! 

Easybreath review

Easybreath getest op vakantie

De Easybreath komt in een eigen tasje en bestaat uit twee delen. Een bril en het snorkelbovenstuk wat vastklikt op de bril. Het vastklikken is heel simpel en dan ben je eigenlijk al ready to go.

Easybreath

Je schuift de bril over je hoofd en door de elastieken zit het heel comfortabel en stevig om je gezicht. Het voelt niet strak en benauwend juist heel prettig omdat het heel je gezicht bedekt. De rubberen rand rondom te bril sluit netjes je gezicht af en zit het heel comfortabel.

Wennen? Nee juist een verademing! Je hoeft niets in je mond te stoppen je hebt volledig zicht, zelfs in je ooghoeken. Dus het is zo prettig dat je bijna vergeet dat je een masker op hebt. Je gaat gewoon zwemmen en kijkt lekker rond. Het zicht is prima, de bril beslaat niet, en je voelt je als een vis in het water.

Ook de zwemvliezen zijn super van kwaliteit en mijn dochter heeft ze elke dag gebruikt.

Easybreath

Onze ervaring met dit snorkelmasker

Het mooie van de Easybreath is niet alleen dat je je vrijer beweegt en prettig ademt, want je kan ook nog gewoon met snorkel en al onder water zwemmen. Wel je adem inhouden natuurlijk maar als je boven komt kan je gewoon weer doorademen. Geen pijp om leeg te blazen.

De snorkel bevat een mechanisme, een soort balletje dat op en neer beweegt met ademen. Dit sluit gelijk af zodra je onder water gaat. En als je boven komt adem je gewoon door zonder dat er water in je bril loopt. Bizar prettig!!

Dus van ons krijgt de easybreath echt een 10 voor design voor gemak en voor kwaliteit. Het is echt stevig met goede rubberen rand rond je gezicht en stevige doch zachte elastieken rond je hoofd.

We hebben inmiddels voor elk gezinslid een easybreath want als je er eenmaal 1 hebt wil je het niet afstaan. Ze zijn hier online te koop.

Er zijn nu ook maskers te koop voor kids vanaf 6 jaar, de geteste versie in dit artikel is voor een jaar of 10 en ouder. Die voor zes jaar en ouder koop je hier.

Tip: Probeer de binnenkant zo droog mogelijk te houden dan beslaat het totaal niet!
Let op: Dit masker is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. De dochter van Marleen is 10 jaar en bij haar past het masker prima.

Easybreath
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.