Review Kokomo beach Curacao

2

Op Curacao heb je hele mooie stranden. Een van onze favoriete stranden was Kokomo beach. In deze blog deel ik de info over dit strand.

Als wij van de weg naar Westpunt de afslag namen naar ons huisje, zagen we een bordje staan bij de volgende afslag. Dat was een paar meter verder. Op dat bordje stond Kokomo beach aangegeven. Daar moesten we natuurlijk gaan kijken. En daarna zijn wij er een aantal keer geweest!

Kokomo beach

Over Kokomo beach las ik het volgende: “Kokomo ligt in de Vaersenbaai in een natuurlijke baai op de weg naar Bullenbaai. Dit strand heeft een ‘surfy’ uitstraling met een ‘classy touch’. Een ideaal strand om met de hele familie een heerlijke dag door te brengen.”

Kokomo beach Curacao

We komen aan bij het strand. De weg vanaf St. Michielsbaai is beter dan de weg vanaf Sint Willibrordus. Via Sint Michielsbaai kom je ook nog langs een grote groep flamingo’s! Het strand is gratis toegankelijk, ligbedjes zijn tegen betaling te gebruiken. Ook voor gezinnen is het een heerlijk strand.

Kokomo beach Curacao Kokomo beach Curacao

Dit is een verrassing: er staat een piratenboot op het strand. De kinderen kunnen hier de hele middag spelen. Zorg dat je een ligbedje in de buurt van dit speeltoestel huurt. Je kinderen spelen en jij kan even liggen! Wij hadden de eerste keer een ligbed op een afstand van deze speeltuin maar we bleven heen en weer lopen. De kinderen waren wel echt nog te klein om zelf te spelen.

Kokomo beach Curacao Kokomo beach Curacao

Er is ook een heerlijk restaurant. Ze serveren ook op het strand. We hebben er lekker gegeten. Je kan er terecht voor ontbijt en lunch plus snacks tussendoor. Op zondag kan je er ook dineren.

Kokomo beach Curacao

Wow, dit is zo mooi! Als Johan en ik een huwelijksjubileum hebben en daarvoor op de foto willen: dit is de plek!

Lees ook: alle tips voor een vakantie op Curacao met kinderen

2 Comments
  1. Rowan - sillysis.nl zegt

    Wat een prachtig plekje!

  2. Monique | WritingMonique zegt

    Ah! Dit strand ziet er perfect uit!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.