Curaçao Karakter | Super strandtent op Curacau

Karakter Curacao: beach, lounge en restaurant. Toen ik hierover las wist ik dat dit een favoriete plek zou worden. Deze plek was de nummer één van mijn verborgen hoogtepunten Curacao.

Karakter Curacao

De eerste ochtend op Curacao werd dreumes om vijf uur wakker. Om zes uur hadden we gezwommen, om half zeven waren we aangekleed en ingesmeerd. Gelukkig gaat Karakter Curacao om acht uur open. Zoals ik had voorspeld zaten we de eerste ochtend bij dit restaurant. Als je aan komt lopen heb je dit uitzicht. De kleur van het water is fantastisch!

IMG_3720

Naast Karakter zit een duikschool. Je kan er ook snorkels en kajaks huren. Karakter bestaat sinds vier jaar. De eigenaren hebben eerst een vestiging op Sint Maarten geopend en hebben daarna op Curaçao ook een vestiging geopend. Voor mij een reden om Sint Maarten met de kinderen te bezoeken!

IMG_3721 - kopie - kopie - kopie
IMG_3723 - kopie - kopie

We lopen tegen Karakter aan. We gaan aan één van de tafels zitten en bestellen koffie. Voordat de koffie er is lig ik al in het water. Op twee plekken zijn trappen gemaakt waardoor je het water makkelijk in en uit kunt.

Dit drankje is de banana daydream, een aanrader.

IMG_4374

Na het ontbijt verplaatsen we ons naar de strandstoelen. Je kan hier gratis liggen, maar eigen drinken en eten nuttigen is niet toegestaan. Fair enough!

Zoals altijd ook even de kindvriendelijkheid. Er is een kinderstoel, als je zoekt vind je een ton met speelgoed en het belangrijkste: het personeel waardeert de aanwezigheid van kinderen.

IMG_7071

Wat maakt Karakter zo’n fijne plek? De locatie: prachtig aan het water. De mensen: zowel de bediening als de gasten zijn vriendelijk. Het eten: heerlijk. Aanraders zijn het kipgerecht en de chocoladetaart. Zwemmen en snorkelen: hele mooie vissen gezien. De drankjes: genieten, mijn favoriet is de frozen cappuccino. En een compliment aan de bediening: vriendelijk, vrolijk en in voor een grapje. Dochter bestelde een banaan om te drinken aan de bar (de hierboven genoemde Banana Daydream). Dus ze kreeg een banaan om te drinken!

Mijn eindoordeel
Kort maar krachtig: deze plek mag je niet missen als je Curaçao bezoekt.

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven!

5 Comments
 1. Nicole zegt

  Zelfde ervaring, heerlijk plekje!

  1. karlien zegt

   Ja!! Zo fijn, mis het nog steeds.

 2. Sheela zegt

  Wat een heerlijke plek lijkt me dat zeg. En dat uitzicht… Om verliefd op te worden!
  Die banana daydream is dat met yoghurt of zo? Het ziet er erg lekker uit ik ben dol op bananen smooties

 3. Monique | WritingMonique zegt

  Alles ziet er zo mooi en zonnig uit! En dat prachtige blauwe water; wauw!

 4. Mariska zegt

  Ik wil naar Curacao! Mooi plekje is dit, het hele eiland is al een prachtige belevenis 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.