Camping Burgh-Haamstede getest met dreumes

0

In deze reisblog over kamperen laat ik Anna aan het woord over hun vakantie naar camping Burgh-Haamstede met kind. 

foto6

Camping Burgh-Haamstede

Onze zomervakantie ging dit jaar naar Burgh-Haamstede, een fijn plaatsje in Zeeland. Vanwege complicaties tijdens mijn zwangerschap wilde we niet te ver van huis. Mijn opa en oma hebben een stacaravan waar we van hen een week in mochten. Ideaal! Zo hoefde we niets te reserveren waar we misschien geen gebruik van konden maken, maar hadden we wel een heerlijke vakantie in het vooruitzicht als alles goed zou verlopen.

De familiecamping heeft een speeltuin, zwembad en fitnessstudio! Voldoende vermaak dus

Burg-Haamstede is voor ons een klein uurtje rijden, we zijn dus gewoon met eigen vervoer gegaan. We zijn na het ontbijt vertrokken, zodat we niet in de knel kwamen met Femke haar slaapjes. Een uurtje in de auto is voor haar niet ongebruikelijk, dus de rit verliep prima.

Stacaravan

Wij verbleven in de stacaravan van mijn opa en oma. Deze staat op Camping Groenewoud in Burg-Haamstede. Wij vinden het een top camping. Ik kwam er zelf al toen ik twee jaar was. Het is dus ook heel leuk om er nu met mijn eigen gezin te komen. Een camping vind ik met kinderen ideaal. Ze kunnen hele dagen buiten spelen en wanneer ze groter zijn maken ze vaak snel vriendjes om mee te spelen. Echt een plek waar wij nog vaker terug zullen keren.

foto5

Pannenkoekenhuis

Onze dochter was op het moment van de vakantie 13 maanden. We nemen haar verder overal mee naar toe. Een dagje strand, het zwembad, de speeltuin of gezellig ergens een hapjes eten. Het was prima te doen. Femke heeft helaas een koemelk- en ei-allergie. Het pannenkoekenhuis in Burgh-Haamstede maakt pannenkoeken zonder gluten, koemelk en ei. Zo kan ieder kindje genieten van een lekkere pannenkoek. Een aanrader dus!

Kamperen met kleine kinderen

Het was een heerlijke kampeervakantie. Ik raad ieder gezin een vakantie op een camping aan. Met kinderen lijkt het mij een van de fijnste vakanties. Wij vinden het persoonlijk niet fijn om met een baby/dreumes te vliegen. Gezien de tijd die je van te voren aanwezig moet zijn, de reis zelf, mogelijk tijdverschil etc. Dit is uiteraard persoonlijk en verschilt van ouder tot ouder.

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven! 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.