Cadeaus voor reislustige gezinnen

Inspiratie voor de feestdagen en verjaardagen

0

Wat geef je als cadeau aan een gezin dat graag reist, veel op vakantie gaat of altijd praat over de bestemmingen die zij nog willen ontdekken? Ik deel een aantal tips voor cadeaus voor reislustige gezinnen.

Ideeën voor cadeaus voor reislustige gezinnen

Powerbank

Het is niet het leukste cadeau, want het is best praktisch. Maar, het is wel mijn favoriete reiscadeau. Met een powerbank kan je altijd je telefoon bijladen. Of de tablet van de kids, ideaal voor lange vliegreizen.

Hangmat

Vakantie doet mij denken aan zon en zee. Ik ontdek graag en zit daarna heel graag ergens aan het strand te genieten van een zonsondergang. Een eiland vakantie met kinderen is mijn favoriet! Een hangmat in huis of een hangmat in de tuin geeft mij dat vakantiegevoel weer een beetje terug.

Wereldkaart

Mijn kinderen willen altijd weten waar de bestemming ligt waar we heen gaan. Ik gebruik Google Maps, veel leuker is het om een wereldkaart in huis te hebben. Je kan dan een vlaggetje prikken op de plekken waar je geweest bent. Speciaal voor de kinderen zijn er kindervarianten, die zijn op maat gemaakt!

Reisspellen

Die powerbank, en een tablet, vind ik voor verre reizen met kinderen eigenlijk onmisbaar. Misschien niet 100% pedagogisch verantwoord, maar het zorgt er wel voor dat het reizen een stuk aangenamer is. Beter is het natuurlijk om je kinderen, en jezelf, bezig te houden met mooie boeken en reisspellen voor het gezin. Mijn kinderen houd ik bezig met kaartspellen, kwartet, maar ook de smartgames vallen goed in de smaak.

Een leeskussen

Nog even op de verantwoorde tour. Als je kind graag leest, en ook altijd een knuffel meeneemt is een gepersonaliseerd leeskussen een goed idee! Je kind kan het lievelingsboek en een knuffel in de zak kwijt. Aan het handvat kan het leeskussen overal mee naartoe genomen worden. Ideaal voor lange autoritten en reisdagen.

Gorillapod

Wat vergeet je altijd te maken? Een leuke gezinsfoto. Wij denken er maximaal één keer per vakantie aan, om iemand te vragen om een foto van ons te maken. Een gorillapod is een handig statief waarmee je betere selfies kan maken, of nachtfoto’s.

Wat zijn jouw tips voor cadeaus voor reislustige gezinnen?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.