5x Leuke bouwsets voor de zomervakantie

0

De zomervakantie staat voor de Nederlandse kinderen voor de deur en is voor de Belgische scholieren al begonnen. En dan is het soms toch de vraag: welk vermaak nemen we mee op vakantie of wat voor dingen gaan we thuis met de kinderen doen? Wij hebben dit jaar een grote vuurtoren van LEGO te bouwen (deze). Welke bouwsets betaalbaarder en evengoed heel leuk zijn? Dit zijn 5 tips!

Wat neem je mee op vakantie is sowieso een vraag die gezinnen zijn regelmatig stellen voor een vakantie of verre reis. Wij hebben vaak leesboeken mee, hoe meer hoe beter voor mij, reisspellen, de tablet en wat knutselspullen. En dan is het ook tof om met een hobbyprojectje bezig te zijn, zoals met LEGO.

Bouwsets voor kinderen

1. LEGO Creator Expert Bonsaiboompje – Deze kreeg mijn dochter onlangs voor haar 11e verjaardag. Het is een mooi boompje, waarbij je kan kiezen tussen de roze bloesem en groene bladeren. Mijn dochter kon deze set zelf in elkaar zetten en nu staat deze te pronken op de vensterbank. (Hier te koop)

2. LEGO Wilde Bloemen Boeket – Een andere favoriet van veel bouwers is de bouwset LEGO Icons Wilde Bloemen Boeket. Dit pakket bevat 8 soorten wilde bloemen met verstelbare stelen. Dit is een mix van bloemensoorten geïnspireerd op korenbloemen, lavendel, schijnpapaver, fluitenkruid, ledervarens, gerbera’s, ridderspoor en lupinen. (Hier te koop)

bouwsets

3. LEGO City Vakantiecamper – Deze vakantiecamper past natuurlijk goed bij de zomervakantie, een campervakantie is dan toch prettiger dan in het vroege voorjaar. Deze tip voor bouwsets heeft natuurlijk een vakantiecamper heeft een gemeubileerd interieur met een tafel, keukentje en slaapgedeelte, met 2 minifiguren en een babyfiguur. (Hier te koop)

4. LEGO Minecraft De Vossenhut – Een andere favoriet bij mijn kinderen is de serie van LEGO Minecraft. Dit is een set met een speelgoedhuis dat eruit ziet als een slapende vos, met open achterzijde en een dak dat eraf kan plus een aantal LEGO Minecraft figuren! (Hier te koop)

5. De laatste tip voor bouwsets zijn de Magnetische Bouwstenen – Hiermee kan je allerlei constructies maken, van kubussen tot complexe constructies! (Hier te koop)

Tips voor uitjes lezen na dit artikel over leuke bouwsets? Dit zijn de leukste uitjes voor gezinnen in België en dit zijn leuke uitjes in Nederland!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.