Bilderberg Résidence Groot Heideborgh met kids getest

0

Nadat we in augustus 2020 voor het laatst op vakantie waren, in het Zwarte Woud, besloten we dat er iets moest veranderen. Ook al kunnen we nu vanwege Corona niet al teveel doen, we hadden wel zin om er een weekendje tussenuit te gaan met de kinderen. We zochten naar een aangename familiekamer in een mooie omgeving en daarom kwamen we uit bij het Bilderberg Résidence Groot Heideborgh.

We kozen dus bewust voor een paar nachten in een hotel voor ons weekendje weg in Gelderland. Voor ons weekendje weg wilden we de luxe van een hotel, opgemaakte bedden en een uitgebreid ontbijt. En dat vonden we zeker bij dit hotel!

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh (boek hier) is onlangs gerenoveerd. In tijden zonder corona kan je terecht in het Grand Café of restaurant Het Element. Daarnaast is er het Clarins Signature Salon en het Wellness Centre, indoor zwembad en je kan er fietsen huren. In het hotel zijn er drie comfort kamers, gewone hotelkamers, twee hotelsuites met dakterras en natuurlijk de luxe familiesuite. 

Tegenover het hotel is er buiten ook een soort terras gemaakt, met allerlei picknicktafels en vuurplekken. Ik ben heel benieuwd hoe de ervaring hier is als de terrassen open mogen zijn, het zag er namelijk heel gezellig uit. En omdat je tussen de bomen zit rennen de kinderen rond.

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh ligt bij Garderen, op de Veluwe. Wij kozen voor dit hotel vanwege de ligging en de familiekamer. De familiekamer heeft twee slaapkamers, een keuken, een woonkamer, terras en een badkamer met bad. Omdat er geen foto’s op de website staan was het toch nog een klein beetje een verrassing toen we de hotelkamer openden: de ruimte was echt groot. Ideaal als je met kinderen op vakantie bent!

Veluwe familiehotel

Vanwege corona konden er allerlei dingen natuurlijk niet: ontbijt en diner kreeg je op de kamer, het zwembad is dicht en de normale gezellige drukte ontbreekt. Maar omdat je zoveel ruimte in je hotelkamer hebt, heb je daar weinig last van.

Wij vonden dit een ideaal hotel voor een weekendje weg met de kinderen. Je zit midden op de Veluwe, met ontzettend veel leuke uitstapjes in de omgeving. Bijvoorbeeld wandelen in het Speulderbos, landgoed Staverden, de Elspeter heide, Nationaal Park de Hoge Veluwe, dierentuinen, een bezoek aan Apeldoorn.

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh is een ideale plek voor een weekendje weg met de kinderen. Zoek je een hele ruime familiekamer, ontbijt inclusief en voldoende uitstapjes in de omgeving? In dat geval raad ik dit hotel echt aan. Het is duurder dan wanneer je een gewone hotelkamer boekt, maar wij vinden het met de kinderen prettiger als je voldoende ruimte hebt! (boek hier)

Als we van de zomer nog steeds niet naar het buitenland mogen, dan kiezen we waarschijnlijk weer voor dit hotel en dan in combinatie met een aantal dagen Zuid-Limburg!

Veluwe familiehotel
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.