Kidsproof hotspot “Bij Storm” in Amsterdam

0

Van de zomer stapte ik met de kinderen op de fiets. Na allerlei tussenstops kwamen wij aan bij Bij Storm, een restaurant in Amsterdam. De kinderen hebben een heerlijke middag gehad bij dit leuke café. Daarom mijn review van onze middag hier!

Bij Storm-Amsterdam-recensie-beoordeling-kinderen-kindvriendelijk-speeltuin

Inhoudsopgave

Bij Storm

In Amsterdam-Oost, vlakbij Amsterdam-Noord vind je dit fantastische restaurant / stadsstrand. Het restaurant ligt op een heel groot stuk grond, buiten terras, speeltuin en zand. Binnen een leuk aangeklede ruimte met veel plek! De kinderen rennen naar de speeltuin toe. Omdat we op een willekeurige middag bij het restaurant zijn is het op dat moment niet heel druk en de kids hebben alle ruimte om te spelen! Ik ga in een van de ligstoelen liggen en geniet van de zon.

Een vriendelijke medewerker komt vragen wat ik wil drinken en neemt de tijd om even te praten. Op mooie zomerdagen zetten zij de badjes buiten en wordt het soms een groot waterballet door alle kinderen. Wat een top idee!

Menukaart

Na mijn kilometers tegen de wind in door Waterland heb ik stevige honger gekregen. De kids willen een waterijsje, ik ga voor een panini carprese. Je kan bij Bij Storm terecht voor lunch en diner. Als lunch kan je kiezen uit onder andere broodjes, van de grill en soepen. Op zowel de lunch- als dinerkaart staan een aantal eenvoudige gerechten voor de kinderen.

IMG_20160804_150152 IMG_20160804_150938

Kindvriendelijke hotspot

Zowel binnen als buiten wordt aan de kinderen gedacht. Buiten veel speelruimte en een grote speeltuin. Binnen een speelhoek voor de kids. Daarnaast is er eindeloos veel zand, op de menukaart staan gerechten voor de kinderen en de medewerkers zijn ingesteld op gezinnen. Zelf zit je lekker buiten met je voeten in het zand of op het terras. Wat wil je nog meer?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.