Bagels and Beans Hoorn

4

Bagels and Beans in Hoorn was onlangs mijn eerste stop in deze mooie stad aan de haven. Ik dronk er een kop koffie. Deze hotspot vind je makkelijk: als je uit het station komt en rechtdoor loopt, loop je bijna tegen Bagels & Beans aan.

Bagels and Beans Hoorn

Bagels and Beans

Bagels & Beans is een keten met heel wat vestigingen. Op de website lees ik het volgende: ‘Bij ons gelden andere regels. Als je binnenkomt voel je het direct. (…) Onze producten zijn vaak biologisch, altijd vers en met zorg bereid. Nu ken ik Bagels and Beans al een tijd, maar bij deze vestiging in Hoorn ben ik niet eerder geweest. Tijd om binnen te kijken, ik ben benieuwd.

Een klein terras voor de deur, het ziet er gezellig uit. Op zaterdag is er markt in deze straat. Als de temperatuur aangenaam is, kan ik mij voorstellen dat je erg lekker kan zitten op dit terras. Goede koffie erbij, stukje taart en ondertussen mensen kijken.

Inrichting Bagels and Beans Hoorn

De inrichting van Bagels & Beans ziet er overal hetzelfde uit, maar is vanwege het pand toch steeds weer een beetje anders. Deze lunchrooms staan voor mij voor heerlijke broodjes, goede koffie, verse producten en een fijne sfeer. Ik ben op zaterdag in deze zaak, waardoor het erg druk is binnen. Toch worden wij bij binnenkomst direct begroet door het personeel. Ook komen ze onze bestelling (koffie, chocolademelk en een bagel) niet lang daarna brengen.

Ook in iedere vestiging aanwezig: de mand met sinaassappels. Er worden allerlei verse sappen bereid hier! Qua bagels is er ook een uitgebreid assortiment: keuze in bagels, creamcheese en beleg als geitenkaas, zalm en carpaccio. Daarnaast salades, zoet, yoghurt en meer…

Kindvriendelijke hotspot

Voor kinderen zijn er kinderstoelen aanwezig. Ook is er speelgoed. Omdat het een drukke dag was, weet ik niet hoeveel speelgoed er is. Wel bracht de serveerster direct een boekje naar onze tafel toen ik om speelgoed vroeg. En het beste: de chocolademelk werd op deze manier gebracht, in een beker met deksel en rietje. De kans op morsen wordt zo een stuk kleiner. Goede tip voor andere restaurants.

Bagels and Beans Hoorn

En dit is echt mijn reden om naar Bagels & Beans te gaan: de cappuccino in combinatie met de fijne sfeer…

Lees verder over Hoorn met kinderen

4 Comments
 1. Monique | WritingMonique zegt

  Ik ben dol op Bagels & Beans, en wat onwijs leuk dat de chocolademelk in een beker met rietje komt: heel handig!

 2. Hanna zegt

  Wat leuk dat Hoorn je zo beviel! Ik heb zelf heel lang in een vestiging in Amsterdam gewerkt en blijf het leuk vinden om er te komen. Overigens zijn ze inmiddels bezig om met het nieuwe interieur de manden met sinaasappels weg te halen (en dat vind ik zonde haha).

  1. Karlien zegt

   HAhaha dat vind ik ook zonde! Tof dat je bij een vestiging hebt gewerkt!!

 3. Els zegt

  Ik ben echt gek op Bagels en Beans. Ik vind de Bagels en verse sap heerlijk! Helaas smaakt het altijd naar meer!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.