Recensie van Trio Penotti op Curacao

Johan heeft het, ruim een half jaar later, nog bijna wekelijks over restaurant Trio Penotti op Curacao. Het heeft een goede, of wellicht geweldige, indruk achtergelaten. In dit artikel laat ik je weten waarom hij zo onder de indruk is van dit restaurant op Curacao.

Trio Penotti, restaurant op Curacao

Toen we bij het Christoffel park waren, zijn we tussen de twee autoroutes door even koffie gaan drinken. Dit deden we bij Trio Penotti, naast de ingang van het park. Het restaurant ligt in het westen van Curacao. We komen aan en de vriendelijke serveerster zet direct een kinderstoel klaar. Perfecte ontvangst dus.

Lees ook: alle tips voor een vakantie op Curacao met kinderen

De serveerster was erg blij met de kinderen! Leuk, konden wij rustig koffie drinken.

Naast het restaurant is er buiten ook een bar. Toen wij er waren was hij niet in gebruik, wij gebruikten de bar voor verstoppertje met peuters.

En dan nu het eten, daarvoor ga je meestal toch naar een restaurant! Johan bestelde deze hamburger. Zijn woorden: bijzonder goed, verrassend van smaak en niet te vet. Nu hij deze burger weer ziet heeft hij er spijt van dat hij niet nog zo’n burger is gaan halen later in de week. Tips over de menukaart van dit restaurant die ik van anderen heb gekregen: de pindasoep, de huisgemaakte vissticks en de geitenstoof.

Kortom, ga je op vakantie naar Curacao, sla dit fantastische restaurant niet over. Het eten is verrassend goed en dat voor een zeer redelijke prijs. Trio Penotti heeft een vriendelijke, kindvriendelijke bediening en daarbij zit je heel goed op het terras. Dit restaurant is perfect in combinatie met het Christoffel park of juist als je naar een van de mooie stranden aan de westkust gaat.

Lees ook: alle tips voor een vakantie op Curacao met kinderen

Caribisch gebiedhotspot
Commentaar (0)
Commentaar toevoegen