Samenwerken

Onlangs kreeg ik dit van een opdrachtgever te horen: “Karlien, du bist ein Engel! Beide Artikel sind wirklich wunderbar geworden – vielen, vielen Dank!” Een andere opdrachtgever schreef: “Die Artikel sind sehr ansprechend und die Foto’s gut.”

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Op deze pagina geef ik meer informatie over de website en een aantal mogelijkheden tot samenwerken. Neem direct contact met mij op of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl

Samenwerken met Reistipsmetkids

Op mijn website “Reistips met kids” schrijf ik over reizen met kinderen: ik raad bestemmingen, activiteiten en overnachtingen aan. Ook deel ik reistips.

Doelgroep
Mijn doelgroep is gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar. Ze gaan graag op pad met de kids en zijn op zoek naar inspiratie, ervaringen en tips.

Samenwerken
Samenwerkingen ga graag aan, ik vind het ontzettend leuk om de mogelijkheden te bespreken en een creatieve invalshoek uit te zoeken. Zo fietste ik door Berlijn met een bakfiets, een te gekke samenwerking.

Een greep uit de mogelijkheden voor een samenwerking:

  • Persreis
  • Individuele promotiereis
  • Een of meer overnachtingen in een accommodatie (hotel, bungalowpark, hostel, vakantiehuis, glamping, camping)
  • Advertorial
  • Product review
  • Advertenties op de site

Statistieken
Eind 2016 is “Reistips met kids” gestart. De bezoekerscijfers begin maart 2017 zijn 5000 unieke bezoekers met meer dan 10.000 paginaweergaven. In april/mei 2017 zijn er 7500 unieke bezoekers. In juli/augustus zijn er bijna 10.000 unieke bezoekers in een maand, met ruim 16.000 paginaweergaven.

Social media
Op Facebook zijn er 2700+ volgers.
Op Twitter zijn er 3300+ volgers.
Op Instagram zijn er 700+ volgers.

Eerdere samenwerkingen

Contact 
Neem contact met mij of stuur een e-mail: karlien@reistipsmetkids.nl

Sinds juni 2017 heb ik een hele enthousiaste groep ouders bij elkaar gebracht in een groep. Zij reizen ontzettend graag en schrijven hierover voor mijn site. In deze groep deel ik uitnodigingen voor events, persdagen en reizen. Voordeel voor jou is dat er altijd een geschikt en ontzettend enthousiast gezin is om een reis, accommodatie of product te testen! Natuurlijk kan je ook aangeven dat je wilt dat ik op pad ga met mijn gezin.