Kerstvakantie met kinderen 2023 | 15x bestemmingen

Ook tijdens de kerstvakantie kan je op vakantie gaan. Sterker nog, voor veel gezinnen is het een ideale manier om op adem te komen na de lange en drukke weken vanaf de herfstvakantie. Daarnaast kan je ontsnappen aan de kerst-drukte of je gaat juist na de kerst weg. Op vakantie in de kerstvakantie met kinderen maar je weet nog niet naar welke bestemming? Wij maakten een overzicht van een aantal leuke, kindvriendelijke bestemmingen voor de kerstvakantie. Dit gaat om kindvriendelijke vakantieparken in Nederland en Belgiƫ en ook zonvakanties verder weg.

In dit overzicht lees je een aantal tips voor bestemmingen die leuk zijn met kerst. Dichtbij huis, net over de grens, wintersport mogelijkheden (bekijk de wintersport bestemmingen) of juist veel zon: de opties komen allemaal voorbij.

Kerstvakantie met kinderen 2023 | Vakantiepark dichtbij huis

Wij zijn langzaam aan het bekijken waar we naartoe gaan rondom de kerst. Op dit moment hebben wij een aantal plekken op het oog en we kijken met name naar een van de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland en Belgiƫ. Enkele opties voor ons zijn:

1 Land van Bartje – Dit vakantiepark in Drenthe is favoriet bij veel kinderen, met indoor zwembad en speeltuin en veel andere leuke opties.

2 Les Ardennes in de plaats Vielsalm, Ardennen – Vakantiepark van Center Parcs met alle faciliteiten. In de Ardennen, waar het prachtig wandelen is.

kerstvakantie Nederland met kids

Bestemmingen kerstvakantie met kinderen In Europa

Sallandse Heuvelrug

Onze gastblogger was met haar gezin een week in Salland, een regio in het Nederlandse Overijssel. Een regio met veel natuur, speeltuinen, het leuke pretpark Hellendoorn, boerderijen, leuke dorpjes en steden als Deventer (met zwembad en ijsbaan De Scheg) en Zwolle liggen om de hoek.

Vlakbij Zwolle kan je naar het Dinoland. Hier heb je dino’s natuurlijk en een binnenspeeltuin. Daarnaast is er onder meer een leuk hoogteparcours. Dit hoge parcours is toegankelijk voor kinderen groter dan 1.30 m. De kinderen gaan met helm en gezekerd over een parcours met hindernissen. Het lagere parcours is geschikt voor jongere kinderen. Verder kan je gaan minigolfen en lasergamen onder andere.

  1. Je verblijft bijvoorbeeld in een bungalowpark van Landal. Als je verblijft bij het vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg, dan verblijf je in een goed onderhouden huisje. Er is een binnenzwembad en een indoor speeltuin.
kerstvakantie bestemming belgie
Voerstreek

Voerstreek en Belgisch Limburg

De Voerstreek, in Belgisch Limburg. Voor de Nederlanders net over de grens bij Maastricht en voor de Vlaamse lezers is dit een kerstvakantie met kinderen in eigen land. Dit gebied is heerlijk voor een vakantie als je op zoek bent naar een vakantie in de natuur, dichtbij huis. Via het wandelknooppunten netwerk wandel je de hele streek door. Daarnaast zijn er in het gebied leuke cafƩs en steden als Maastricht, Luik, Aken en Hasselt liggen om de hoek.

  1. Wij verbleven in Holiday Home Mooi Voeren, een groot huis geschikt voor 8 personen. Wat het ideaal maakte was de grote serre, met sauna, jacuzzi en tafelvoetbal.

De Voerstreek ligt in de provincie Limburg en dat is een van de meest kindvriendelijke regio’s van het land. Er zijn oude steden vol bezienswaardigheden, pretparken, musea, mooie wandelgebieden en zwembaden. In het Gallo-Romeins museum zie je meer dan 2000 objecten van de prehistorie tot aan het einde van de Romeinse tijd. Of ga bij Genk op een C-Mine expeditie: aan de hand van een audioset kon je op eigen houtje de mijn verkennen. Spelenderwijs ontdek je met de kinderen de geschiedenis van de mijn! En het zwembad Aquadroom wordt wel beschouwd als het mooiste zwembad van Limburg.

  • CenterParcs Erperheide in Peer biedt een bijzonder verblijf voor gezinnen in de ponycottage, aan de rijbak. Tijdens het verblijf heb je een eigen pony. Daarnaast zijn er veel activiteiten, waaronder een groot zwembad en een indoor speeltuin.
kerstvakantie spanje met gezin

Stedentrip Europa in de kerstvakantie met gezin

Sevilla, Spanje

Afgelopen kerstvakantie was ik, Karlien, op een rondreis door Spanje en Portugal. Tijdens deze rondreis bezochten we de stad Sevilla met kinderen. Januari bleek een prima moment om de stad te bezoeken: de temperatuur is zeer aangenaam en de massa aan toeristen is er niet. De stad zit bomvol kinderactiviteiten, restaurants en kunst. Daarnaast combineer je de stad gemakkelijk met het ontdekken van Andalusiƫ. Of plak er een aantal dagen in Malaga aan vast.

Waarom je Sevilla bezoekt voor een stedentrip met kinderen? Ik schreef erover: “Wat een toffe, kunstzinnige, creatieve, mooie en leuke stad is dit! Compact, dus je kan de afstanden tussen activiteiten goed overbruggen met kinderen. Overzichtelijk, veel leuke restaurants, genoeg speeltuinen, kunst, musea, een aquarium. Wat heeft deze stad veel te bieden!”

Wenen, Oostenrijk

Afgelopen zomer was in met de kinderen in Wenen voor een stedentrip. Drie dagen wandelden we door de stad, van bezienswaardigheid naar kinderactiviteit. Wat een fantastische, mooie en schone stad is het! In de zomer was het 30+ graden, in de winter is het een heel stuk frisser. Waarschijnlijk is het ook wat minder toeristisch in de stad in de kerstvakantie. En daarbij: Wenen staat bekend om de kerstmarkten! Dat maakt de stedentrip in de kerstvakantie met kinderen extra speciaal.

  1. Wij verbleven bij het a & o Wien Hauptbahnhof. Voordeel hiervan is dat het betaalbaar is, er is een speelhoek en de familiekamers zijn ruim. Daarnaast zit je om de hoek van het centraal station.
vakantie kerst met kids
Zomers Antwerpen

Antwerpen

Dichterbij huis dan Wenen, nog steeds een hele leuke stad voor een stedentrip met kinderen: Antwerpen! Wij waren van de zomer in Antwerpen met de kinderen, dan is het heerlijk weer om rond te struinen. In de kerstvakantie met kinderen bezoek je de stad vanwege de leuke kerstmarkt en de China Light Zoo. De kerstmarkt is leuk voor het hele gezin, zo is er onder andere een schaatsbaan en een reuzenrad. In de stad is de sfeer ontzettend gezellig. En natuurlijk is er nog veel meer te doen in Antwerpen met kinderen.

  1. Hotel Antwerp Inn Hotel is gelegen in het centrum van de stad, op 400 meter van de dierentuin ZOO Antwerpen. Het hotel heeft een eigen bar.

Bestemmingen Europa kerstvakantie met kinderen

Vogezen, Frankrijk

Verrassend dichtbij Nederland en Belgiƫ, op nog geen 6 uur rijden vanaf Nederland, ligt het natuurgebied de Vogezen. Blogger Judith schreef over haar vakantie in de Vogezen met kind, waar ze veel wandelden en meren bezochten. De Vogezen bezoek je ook in de winter. Je gaat dan in de kerstvakantie met kinderen op naar een winterse vakantie in Frankrijk, middenin de natuur. Dat staat garant voor mooie wandelingen, haardvuur en raclette proberen.

  • Op zoek naar een leuke stad tijdens de kerstvakantie om te bezoeken? Dan tippen we Londen met kinderen!

Algarve, Portugal

Afgelopen winter waren wij met de kinderen in de Algarve, het zuidelijke stuk van Portugal. We waren hier net na de kerstvakantie met kinderen, tijdens onze rondreis door Zuid-Europa. De Algarve staat bekend als een zon bestemming, waar je heengaat voor de stranden. In januari, en ook eind december, is het wel zonnig, maar niet zo warm. Toen wij er waren was het rond de 15 graden. Hierdoor was het niet ideaal strandweer.

De Algarve heeft veel meer te bieden: natuur, leuke dorpen en heel wat kinderactiviteiten. Wij verbleven in het gezellige stadje Silves. We verkenden de Algarve vanuit deze stad. Voordeel weer van reizen buiten het hoogseizoen is dat het veel minder toeristisch is en (daarom waarschijnlijk) liggen de prijzen lager.

Canarische eilanden

De Canarische eilanden bezoeken tijdens de kerstvakantie met kinderen? Er zijn een aantal voordelen: de vliegduur is rond de 4 uur en je hebt geen last van een jetlag. Tijdens de wintermaanden is het weer nog steeds heel aangenaam op de Canarische eilanden: zo rond de 20 graden. Wij waren in januari op La Palma en Tenerife met kinderen. Het is geen zwem-in-de-zee temperatuur, maar het klimaat is wel heel aangenaam. Daarbij is het wel belangrijk dat je let op waar je verblijft: het zuiden van Tenerife is bijvoorbeeld heel zonnig.

Welk eiland je kiest? Wij maakten een overzicht van de Canarische eilanden met kinderen bezoeken.

  • FANTASIA BAHIA PRINCIPE is een heel nieuw themahotel op Tenerife. Een vakantie met magie, sprookjes en verhalen. Daarnaast is er een speeltuin, waterspuitpark, er zijn zwembaden en een kids club zoals thema verkleedpartijtjes en ontdekkingen.

Mallorca

Een van mijn favoriete bestemmingen in Europa: het Spaanse eiland Mallorca. Een bestemming voor de kerstvakantie met kinderen omdat je er in slechts 2 uur heen vliegt. Ik bezocht Mallorca een aantal jaar geleden in december, samen met mijn peuter. Het bezoek was ontzettend verrassend en het smaakte naar meer!

Mallorca wordt in de zomer door heel veel toeristen (en zuipende jongeren) bezocht. In het laagseizoen merk je daar amper wat van. Het was rustig op het eiland. Wij hebben Palma de Mallorca verkend, de hoofdstad van het eiland. Daarnaast zijn we gaan wandelen door de prachtige natuur en we verkenden Alcudia. Je gaat naar Mallorca vanwege de cultuur, de mooie baaien (al kan je in januari niet echt zwemmen in de zee), de natuur en de leuke dorpen en steden.

Het eiland is echt heel erg divers, er is zelfs een berggebied. Het is absoluut een aanrader om Mallorca te bezoeken met het gezin!

kinderen winter zon
Algarve

Bijzondere reizen kerstvakantie met kinderen

Zoek je echt een bijzondere reis in de kerstvakantie in de sneeuw met kinderen, zo’n reis die je echt niet meer vergeet? Dan zijn dit leuke opties die wij aanraden!

Naar de kerstman in Lapland

De eerste tip voor een bijzondere rondreis in de kerstvakantie is om naar Lapland te reizen. Maak bijvoorbeeld deze noorderlichtreis naar Fins Lapland! De aanbevolen leeftijd voor deze reis is met kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens een trip naar winters Lapland kan je de kerstman ontmoeten, ben je toch wel verzekerd van sneeuw en ga je op een Husky safari. Hoe bijzonder is dat. Jullie overnachten in een charmante Lapse hut in de wildernis.

  • Bezoek de kerstman in Rovaniemi
  • Ga op Husky safari
  • Raas door het witte landschap met een sneeuwscooter
  • Prachtige tocht met de rendierensleee
  • Spotten van het Noorderlicht

Noord-Noorwegen

En ook in Noord-Noorwegen kan je een bijzondere tijd beleven tijdens de kerstvakantie! Net als Fins Lapland is dit deel van Europa goed aan te reizen, binnen een aantal uur vliegen ben je er al. Tijdens deze reis kan je deelnemen aan diverse activiteiten in de wildernis van Noorwegen. Jullie overnachten in de stad TromsĆø.

En als je op zoek wilt gaan naar het winterse avontuur kan je aan een aantal leuke excursies ondernemen, bij deze reis van Travelnauts zijn sommige activiteiten inbegrepen, net als reis en verblijf. De reis wordt aanbevolen voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Maak een wandeling met sneeuwschoenen, ga mee op een husky safari en een van de hoogtepunten is uiteraard het Noorderlicht spotten!

  • Maak een boottocht naar de orka’s
  • Huskysafari door besneeuwd landschap
  • Spotten van het Noorderlicht

Kerstvakantie met kinderen | Zonnige bestemmingen

Kaapverdiƫ

Dan nog zo’n favoriete bestemming voor mij: de eilandengroep KaapverdiĆ« met kinderen bezoeken. Waarom deze bestemming bezoeken tijdens de kerstvakantie met kinderen? KaapverdiĆ« is een eilandengroep voor de kust van Afrika, op zo’n zeven uur vliegen van Nederland en BelgiĆ«. Je vliegt er rechtstreeks heen, er is geen tijdsverschil en het is er het hele jaar door zonnig en warm.

Kaapverdie kerstvakantie
Kaapverdiƫ

Wil je een strandvakantie met het gezin, dan is Kaapverdiƫ echt een prima bestemming voor de kerstvakantie. Naast de zon en het strand zit je er ook goed voor watersport.

Wij boekten een pakketreis naar Kaapverdiƫ en we verblijven daar op basis van all inclusive. En we moeten zeggen: met een baby en een peuter was dat eigenlijk heel ontspannen. We zitten net zo lief middenin de natuur in een klein huisje aan de Amalfikust, waarbij de supermarkt al een half uur lopen is. Maar aan het all inclusive concept hebben we zeker ook goede herinneringen.

kerst zon
resort RIU Funana

Daarom raden we een aantal hotels aan op de bekendste Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista:

  1. Wij verbleven in het Sol Dunas Resort op het eiland Sal. Dit is een groot opgezet resort, direct aan het strand. Er zijn meerdere zwembaden, het is op basis van all inclusive en er is een speeltuin, groot kinderbad, kidsclub voor diverse leeftijden en minidisco. Hier zouden we absoluut nog eens heengaan.
  2. Ook op het eiland Sal vind je het resort RIU Funana (voorheen RIU Garopa). Dit resort is in de zomer van 2016 gedeeltelijk gerenoveerd en gemoderniseerd. Met een 24 uur all inclusive concept, speeltuin en kinderclub.

New York

Dit jaar gaan we tijdens de herfstvakantie naar New York, een stad die ook tijdens de kerst fantastisch is om te bezoeken! New York is de stad waar ik al jaren van droom. Echt van droom! Regelmatig kijk ik films en vlogs over New York. En zeker Ć©Ć©n keer per week zeg ik dat ik naar New York wil. Om de een of andere reden kwam het er niet van en gelukkig kan ik jullie over een week of 6 vertellen wat ik van de stad vond!

Als je in New York bent, wil je de stad natuurlijk ook van boven zien! Het Empire State Building wordt gezien als het legendarische herkenningspunt van New York City. Het observatiedek op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360-graden openluchtobservatorium in de stad. Wat ik heel graag wil doen in New York met kinderen is het High Line Park bezoeken. Dit park ligt op een verhoogde treinrails, middenin Manhattan. In 1980 reed hier de laatste trein en in 2006 is besloten om er een park van te maken. 

Boek je vlucht met hotel in een keer. RIU PLAZA NEW YORK TIMES SQUARE is een hotel in het hart van Manhattan, op slechts 400 meter van Times Square. Er zijn familiekamers beschikbaar.

Thailand

Een verre reis is een van mijn favoriete manieren van reizen! Er zijn natuurlijk veel andere plekken die leuk zijn voor een rondreis of verre stedentrip. Thailand is ideaal als je of zon wilt, of een stedentrip, of een eilandvakantie of cultuur.

Wij vonden Thailand een hele prettige en veilige bestemming om rond te reizen. Dit was een prettige bestemming vanwege het heerlijke eten, de leuke eilanden, stranden, veel cultuur en ook natuur. Het eiland Phuket is een van de populairste plekken voor een vakantie in Thailand. Hier kan je naartoe gaan voor een all inclusive zonvakantie of je ziet het als startpunt van een rondreis.

Een rondreis Thailand met gezin? De 16-daagse reis Bangkok, olifanten en strand start in Bangkok en jullie gaan onder andere naar de jungle en het eiland Koh Samui!

Costa Rica

En voor een bijzondere verre reis tijdens de kerstvakantie met kinderen kan je ook aan Costa Rica denken. Een gezinsreis Costa Rica is afwisselend, avontuurlijk en mooi. Ook is dit een heel relaxte vakantiebestemming voor gezinnen. De mensen zijn er aardig en omdat het land niet zo groot is kan je tijdens een rondreis veel ervan ontdekken.

Puerto Viejo De Talamanca is een tropische bestemming aan de CaraĆÆbische kust. Deze plek wordt ook wel gezien als een van de mooiste dorpen van Costa Rica! Je treft hier veel surfers en verder is het ook voor gezinnen is het een prettige plek. Hier kom je voornamelijk voor de mooie stranden, om te leren surfen of om het Nationaal Park Cahuita te bezoeken.

Ga je naar Costa Rica, bezoek dan bijvoorbeeld ook het kustdorp Uvita. Reden om hierheen te gaan is dat er in de omgeving van dit dorp voldoende leuke bezienswaardigheden zijn die ook de kinderen aanspreken. Zo kan je walvissen en dolfijnen zien! Daarnaast heb je een prachtig park: het Marino Ballena National Park

Zuid-Afrika

Of vlieg naar Zuid-Afrika. Het is dan zomer in de prachtige land, er gaan rechtstreekse vluchten en je hebt geen last van een jetlag. Ideaal! Voor mij is dit een van mijn favoriete vakantielanden, vanwege de diversiteit aan natuur, steden, cultuur en stranden. Mocht ik weer een keer naar dit mooie land gaan, dan wil ik een roadtrip maken vanaf Kaapstad naar NamibiĆ«, een autorit langs de westkust. Dit deel heb ik nog niet gezien en daar ben ik heel benieuwd naar.

Kaapstad en het Kaaps schiereiland zijn echt mijn favoriete bestemmingen in Zuid-Afrika. Zowel in de stad als op het schiereiland is veel te doen. Het Kaaps Schiereiland is waar ik meestal verblijf als ik in Zuid-Afrika ben. De drukte van de stad kan je zo opzoeken en hier geniet je van de leuke dorpjes, de gekleurde huisjes op het strand bij Muizenberg en de kustlijn.

Stellenbosch is een studentenstad tussen de wijngaarden en wijnboerderijen in. Leuk om te bezoeken met kids is de Spier Wine Farm, met druivensapproeverijen voor de kinderen en bekroonde wijnen voor volwassenen. Ook kan je hier adelaars zien.

  • Authentiek op rondreis door Zuid-Afrika met het gezin kan met Local Hero Travel. Je stelt de reis met local reisexpert Tanja samen, die in Zuid-Afrika woont. Er is een speciale winterreis voor gezinnen samengesteld, dat is dan de zomer in Zuid-Afrika. Je boekt ter plaatse maar wĆ©l met alle garanties. Local Hero Travel is een handelsnaam van Askja Reizen (ANVR/SGR).
duitsland skivakantie gezin
Allgau

Wintersport in de Kerstvakantie met kinderen

Sauerland, Duitsland

Een van de andere aanraders voor de kerstvakantie met kinderen is Sauerland. Afgelopen januari bracht Iris een lang weekend door het het Sauerland. Reden was dat ze eigenlijk altijd naar zonnige bestemmingen gaan (bijvoorbeeld Sri Lanka) en ze wilde eens naar de sneeuw met haar gezin.

Ze ging op zoek naar een gebied dat enigszins sneeuwzeker is eind december, begin januari. Ook zocht ze een bestemming die binnen een paar uur met de auto te bereiken is. De keuze viel op het Sauerland. In het Sauerland, bekend van skigebied Winterberg, heb je een aantal plekken waar je met wat geluk vanaf half december tot aan half maart terecht kunt voor een beetje snowfun. En dat vonden ze, daarover lees je meer in de blog over Sauerland met kinderen.

Zoek je een winterse bestemming op maar een aantal uur rijden, dan zit je goed in het Sauerland.

kerstvakantie skiƫn
Sauerland, foto blogger Iris

AllgƤu

Wij waren in september op vakantie in AllgƤu, een streek in het zuiden van Duitsland. Wij verbleven in het nieuwe vakantiepark van Center Parcs AllgƤu. De reden dat ik deze regio aanraad voor de kerstvakantie met kinderen is omdat het op rijafstand van Nederland en Belgiƫ ligt (ruim 8 uur rijden). Je kan in dit gebied skiƫn, het is zelfs het grootste skigebied van Duitsland. Maar daarnaast zijn er ook voldoende andere uitstapjes mogelijk.

Het gebied is nog niet zo toeristisch, wat altijd fijn is. Daarnaast is de natuur schitterend en je kan bijvoorbeeld Slot Neuschwannstein bezoeken. Wij zouden zo weer naar deze regio op vakantie gaan!

Skigebied Klinovec

Klinovec, Tsjechiƫ

Klinovec is het skigebied bij Karlovy Vary, ligt in Tsjechiƫ. Net over de Duitse grens. Vanuit Nederland en Belgiƫ rijd je hier in een uur of 8 heen. Het skigebied is nog vrij onbekend onder de Nederlanders en Belgen. En dat is zonde! Dit gebied is groter dan het skigebied in Winterberg, de prijzen liggen lager en de kans op sneeuw is een stuk groter. Daarnaast is skiƫn in het skigebied Klinovec ook leuk voor kinderen.

Verblijf je in Karlovy Vary, dan zijn daar ook allerlei leuke dingen te doen voor het gezin. Op die manier combineer je skiĆ«n met het ontdekken van de regio. Wij vlogen naar Praag en reden daarna door naar Karlovy Vary, waar we verbleven. Start over eindig je trip met een stedentrip Praag met kids. Een andere optie is om er met de auto heen te rijden. Overnacht dan bijvoorbeeld in Kassel of Maagdenburg. Kom je uit BelgiĆ«? Vanuit Antwerpen rijd je er in iets meer dan 8 uur heen.

Kerstmarkt Duitsland

Ook in Duitsland zijn er heel veel kerstmarkten die leuk zijn om te bezoeken in de kerstvakantie met kinderen. Afgelopen jaar was blogger Nicole naar Dusseldorf met haar gezin. Zij was er in november en toen waren de kerstmarkten er al. Hierover schreef ze: “De stad heeft niet Ć©Ć©n, maar maar liefst zeven verschillende kerstmarkten verspreid door de Altstadt. Je wandelt eenvoudig van plein naar plein door sfeervol verlichte straten. En hierdoor is het hele centrum van de stad veranderd in een groot winter wonderland.”

Op de kerstmarkten vind je heel veel eten. Tijdens hun bezoek aan de stad bezochten ze meerdere markten, ze zijn in het reuzenrad geweest en ze zijn gaan schaatsen. Natuurlijk zijn er heel wat andere leuke Duitse steden om te bezoeken in de kerstvakantie met kinderen. Denk dan aan:

  • Aken, net over de grens
  • Keulen, waar Eva afgelopen jaar was met haar gezin
  • Duisburg met verrassend veel leuke kinderactiviteiten en een hele mooie dierentuin.
  • En laten we Berlijn niet vergeten, de stad met de geschiedenis op straat, vele bezienswaardigheden en leuke activiteiten.

Bungalowpark in Nederland of Belgiƫ

En dan de laatste tip voor de kerstvakantie. Als je er gewoon een aantal dagen uit wilt kiezen wij al snel voor een bungalowpark in Nederland, Belgiƫ of net over de grens in Duitsland.

  • Bijvoorbeeld op de Waddeneilanden met kinderen, een van onze ideale dichtbij huis vakantiebestemmingen.
  • Of kies voor de Belgische Ardennen, een bestemmingen waar je ook het hele jaar goed zit. Als je geluk hebt kan je zelfs skiĆ«n in de Ardennen!
  • Center Parcs heeft parken in onder andere Nederland en BelgiĆ«.

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Sallandse Heuvelrug met kinderen | 10x uitjes

Naar de Sallandse Heuvelrug met kinderen? Onlangs waren wij een weekend in dit gebied...

Achterhoek met kinderen | 9x Uitjes & vakanties

Wat er te doen is in de Achterhoek met kinderen? Dit is een veelzijdige...

Treinbestemming Frankrijk met kinderen | 5x Tips

Op vakantie met de trein naar Frankrijk en zoek je een leuke bestemming die...

Net over de grens in Duitsland met kids |...

Net over de grens in Duitsland zijn er voor kinderen veel leuke activiteiten te...

Vakantiebestemming met baby – 7 Tips

Op zoek naar een vakantiebestemming met baby? Die eerste vakantie met baby is heel...

Vakantie met kinderen | 35 Leukste vakantiebestemmingen

Op vakantie met kinderen en je zoekt de mooiste vakantiebestemming? Veel gezinnen vragen zich...

Categorieƫn