Rondreis Florida met kinderen | 11x Bestemmingen

Wat doe je in Florida met kinderen? Waar ga je heen en waar overnacht je? In dit artikel lees je over de leukste kinderactiviteiten in deze Amerikaanse staat. We hebben de belangrijkste/populairste plekken, bezienswaardigheden en activiteiten verzameld in dit artikel over een rondreis Florida met gezin, de grote steden Miami en Orlando en de vele leuke uitjes, natuurparken en bezienswaardigheden.

Toen ons kind nog een baby was vroegen vrienden ons of we mee wilden op vakantie naar Florida. We moesten Ć©Ć©n tel nadenken: Florida met kinderen, is dat een goed idee? En daarna waren we om: ja, we gaan met ons jonge kind naar Amerika. Ik deel daarom tips voor een rondreis met gezin per stad, regio, eiland of natuurgebied!

Onderin dit artikel deel ik inspiratie voor een route van een rondreis door Florida.

Vakantie in Florida met kinderen

Wat doe je in Florida met kinderen? Deze staat is zo groot en er zijn zoveel bezienswaardigheden en kinderactiviteiten in Florida. Wat je in Florida sowieso goed kan doen met baby en kinderwagen is wandelen. Er zijn zogenoemde boardwalks door natuurgebieden. Je wandelt over aangelegde paden door natuurgebieden. Mijn man is een middag gaan kanoƫn tussen de krokodillen, toen bleven wij uiteraard thuis. Nu zijn er veel meer aanraders, heel veel meer aanraders.

Onderin dit artikel delen we tips voor familiereizen Florida. Alvast een snelle tips? Kids Go Florida (15 dagen) is een rondreis van AmerikaPlus voor gezinnen. Deze rondreis gaat langs de vele attractieparken en zandstranden van Florida. Ook kom je in de natuur van de Everglades en ga je naar Fort Myers.

En ben je op zoek naar een handige en leuke reisroute voor Florida? Dit zijn 2 voorbeelden van handige routes door Florida.

  • Start in Miami – Florida Keys – Everglades – Sarasota – Clearwater – Orlando
  • Start in Orlando – Naples – Fort Myers – Captiva & Sanibel eilanden – Everglades – Florida Keys – Miami
Florida met kind

Florida met kinderen | Bekendste bestemmingen

Florida Keys

De eilandengroep Florida Keys is een prachtige bestemming in het zuiden van Florida en voor eiland-liefhebbers echt een must om naartoe te gaan tijdens een rondreis Florida met gezin. Dit is een eilandengroep van ongeveer 1700 eilanden onder Miami. Zo’n 40 van deze eilanden zijn verbonden via een brug, alleen al eroverheen rijden is een fantastische ervaring op zich. Hoogtepunt tijdens de roadtrip is de Seven Mile Bridge.

En ga ook naar het eiland Key Largo met het kristalheldere water en de zeeschildpadden gaan en het eiland Islamorada is fantastisch voor watersporten en snorkelen.

Key West is het laatste eiland van de eilandengroep. Hier komen ook de meeste toeristen. De zonsondergang is waanzinnig hier. En ook de stranden zijn prachtig. Bezoek hier het Key West Aquarium, in 1934 was dit de allereerste attractie in de stad. Er leven onder andere murenen, pijlstaartroggen, barracudaā€™s, papegaaivissen, tarpoenen, haaien, zeeschildpadden en tropische vissen. Daarnaast zijn er veel watersporten mogelijk en kan je ook gaan dolfijn spotten.

  • CASA MARINA WALDORF ASTORIA RESORT is een aanrader. Met een privĆ©strand, twee zwembaden en een spa heb je een heerlijke plek voor een vakantie in Florida. (Inclusief vlucht)
Miami met baby
Miami

Miami met kinderen

Onze laatste bestemming was een korte stedentrip in Miami. We verwachten niets van de stad, hebben wat minder goede verhalen gehoord. We zijn al vrij vroeg op de dag in ons hotel en nemen vervolgens toch de bus naar Miami beach. Ook South Beach is een aanrader.

Miami verbaast ons enorm, in de positieve zin. Het is een ontzettend leuke stad, althans, dat vinden wij. Overal zijn leuke restaurants en als je meer tijd hebt kan je mooie architectuur bewonderen. Hier zouden we zeker nog eens naartoe gaan tijdens een vakantie in Florida met kinderen.

  • Biscayne Bay, met de smaragdgroene eilanden, snorkel door koraalriffen en zie unieke wilde dieren in de baai van Biscayne.
  • Zoo Miami, een dierentuin van 340 hectare en meer dan 3.000 dieren, waaronder koala’s, tijgers en olifanten in grote openluchttentoonstellingen. 
  • Miami Seaquarium: het populairste aquarium van Florida.

Overnachten in Miami

  1. RIU PLAZA MIAMI BEACH met een zwembad en een ideale ligging. Ook is er de uitstekende RIU service. Dit is het meest populaire hotel in Florida van TUI. De gratis Miami Beach Trolley brengt je naar alle highlights van het eiland.
_MG_3369
Miami

Orlando met kinderen

Als je aan een vakantie in Florida met kinderen denkt, dan denk je aan Orlando. Orlando lijkt wel ontworpen voor gezinsvakanties met de vele pretparken. Ben je gek op de ruimtevaart, dan mag je het Kennedy Space Centrum niet overslaan. Dit is niet in Orlando, maar het is wel absoluut de moeite waard!

  • Walt Disney World Resort bestaat uit 4 themaparken: Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios en Disney’s Animal Kingdom.
  • In Universal Studios hebben de attracties thema’s uit Hollywood films. Je komt overal dingen tegen uit films en series die je zeker kent. De films en televisieseries komen tot leven.
  • SeaWorld is een combinatie van een dieren- en een themapark. Er zijn shows, attracties en achtbanen.
  • En het Aquatica Water Park staat in het teken van veel waterplezier: met snelle waterglijbanen en opwindende golfslagbaden en ook zijn er rustige stranden.
  • Met Harry Potter fans ga je naar de Wizarding World of Harry Potter, met de achtbaan Hagridā€™s Magical Creatures Motorbike Adventur.

Naast pretparken is er nog meer te doen natuurlijk in Orlando tijdens een rondreis door Florida met kinderen. Zo is er de grootste McDonalds met entertainmentcomplex ter wereld (6875 Sand Lake Rd., Orlando), ga naar het Exploration center of bezoek met kleine kinderen het LEGOLAND Florida Resort met meer dan 50 attracties, shows en attracties op 45 minuten rijden van de themaparken van Orlando.

aquarium in Atlanta

Rondreis Florida met kinderen | Bestemmingen

Hierboven staan de bekendste bestemmingen in Florida. Deze staat is natuurlijk groot en er zijn veel meer leuke plekken, steden en gebieden om te verkennen tijdens een rondreis.

Kennedy Space Center

Ook als je niet echt van astronauten en spaceshuttles houdt, is dit een absolute aanrader voor een vakantie in Florida met kinderen. Het Kennedy Space Center ligt op het bekende Cape Canaveral, in the middle of nowhere. Het terrein is grootser dan groots en ligt middenin de natuur, we hebben hier zelfs meer alligators gezien dan in heel de Everglades!

Op dit complex mag je naast enorme raketten staan, word je meegenomen met de eerste landing op de maan en kan je levensecht ervaren hoe het is om de ruimte te worden ingeschoten. Naast het standaard ticket, kan je extra tours boeken waarmee je een rondleiding krijgt op het Cape Canaveral terrein, een aanrader wat ons betreft!

  • Bekijk de echte, tentoongestelde Space Shuttle Atlantisā„ 
  • Ontmoet een echte voormalige astronaut
  • Ervaar interactieve simulatoren, live shows en educatieve tentoonstellingen
  • Voel de trillingen van een lancering bij de Shuttle Launch ExperienceĀ®
  • Reis door de ruimte in de IMAXĀ® theaters
Beachside Hotel and Suites

Cocoa Beach

We waren amper terug van onze vakantie in Florida met baby, toen ik las over Cocoa Beach. Een surfparadijs, waanzinnige stranden en een heel gezellige pier vol restaurants en winkels. Ook zijn er verschillende ‘Oceanfront Parks’, waaronder het Sidney Fischer Park en het Alan Shepard Park. Deze Oceanfront Parks zijn zandstranden, waar je kunt picknicken en voor de kinderen zijn er speeltoestellen. Als wij weer naar Florida gaan, staat Cocoa Beach hoog op de lijst!

In de Indian River Lagoon bij Cocoa Beach ligt de Thousand Islands Conservation Area. Je kan deze eilanden bereiken per boot. Bij de eilanden kan je varen en kanoƫn maar ook kan je er prachtige wandelingen maken!

  • Veel reizigers combineren Cocoa Beach met het Kennedy Space Center.

Beachside Hotel and Suites wordt beoordeeld met een 8, heeft familiekamers en ligt op 30 minuten rijden van het Kennedy Space Center. Er is een groot buitenbad.

st-augustine-roadtrip-florida

St Augustine

St. Augustine is de oudste stad van Amerika en daarmee dus zeker een must do! In deze stad vind je mooie straatjes, leuke terrasjes en gezellige bars, maar bovenal veel Spaanse invloeden. Bovendien maak je hier al een beetje kennis met Americas Deep South, door de enorme eikenbomen die in het plaatsje staan.

Het oude fort Castillo de San Marcos is erg leuk om te bezoeken en heb je zin in totaal iets anders, ga dan vooral naar de Alligator Farm. Een kleinschalige dierentuin, met papegaaien, tukans en natuurlijk hƩƩl vƩƩl alligators!

cedar-key

Cedar Key

Cedar Key is het Florida van vroeger. Hier wordt het leven geleefd van 100 jaar geleden. Je vindt er pieren, vissers en visrestaurants, maar vooral een heerlijke ontspannen sfeer. Bovendien wonen er meer pelikanen dan mensen! Plof neer op een bankje en waan je even terug in de tijd tijdens je rondreis Florida met kinderen. Het enige nadeel: dit plaatsje is alleen bereikbaar via een doodlopende weg van 30 miles.

Sarasota

Een andere leuke plek om te bezoeken tijdens een rondreis Florida met gezin is Sarasota, deze plaats ligt aan de kust van Zuidwest-Florida. Ook Sarasota Bay en een aantal in de Golf van Mexico behoren tot Sarasota. kunst, cultuur, goede restaurants en winkelmogelijkheden. Ga hier bijvoorbeeld naar het Mote Marine Laboratory and Aquarium en de Marie Selby Botanical Gardens.

  1. Bezoek het boomklimpark TreeUmph in Bradenton Park. De Ape-Up Course is speciaal gebouwd voor kinderen van 5 tot 8 jaar en voor oudere kinderen en volwassenen zijn er andere routes en ziplines.
  2. De Sarasota Jungle Gardens is een oude zoƶlogische tuin in Florida waar je wandelt tussen vrij rondlopende flamingo’s en daarnaast papegaaien, alligators, krokodillen, maki’s en veel andere dieren kunt zien.
  3. Siesta Beach is prachtig en ontzettend geschikt voor gezinnen vanwege het ondiepe water en de speeltuin.
  4. Wetenschapscentrum Suncoast staat in het teken van ervaringsleren op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde.

Anna Maria Island

Of rijdt naar het prachtige Anna Maria Island, met de mooie zandstranden, een felblauwe zee en vrolijk gekleurde huisjes. Dit tropische eilandje ligt aan de westkust van Florida, aan de Mexicaanse Golf. In de reisgidsen wordt nauwelijks aandacht besteed aan dit plaatsje, waardoor we in alle rust van dit mooie plekje konden genieten.

Anna Maria Island is een waar paradijsje: een wit strand, een felblauwe zee en vrolijk gekleurde huisjes. Vissers vangen de lekkerste exemplaren, die je even later vers op je bord geserveerd krijgt. Wij raden dit stukje Florida absoluut aan en hopen dat de drukte nog even uitblijft!

  • Hier overnachten? Het Compass Hotel ligt in Bradenton, op 2,8 km van het eiland Anna Maria, en heeft een buitenzwembad, fitnesscentrum en een gemeenschappelijke lounge. 
ybor-city-tampa

Ybor City, Tampa

Sigaren in overvloed, een hoog tatoeagegehalte op straat en Cubaanse cafƩs met hier en daar een onguur type. Ybor City is een stukje Cuba in Florida! Hier vind je Cubaanse immigranten die met een dikke sigaar van hun sterke espresso genieten. De smeedijzeren balkons en kleurige tegels laten je heel even het oude Cuba ervaren.

Je kan hier natuurlijk niet zonder sigaren vandaan komen, dus stap vooral even Ć©Ć©n van de vele sigarenwinkeltjes binnen. Kortom, wil je eens iets anders? Bezoek dan dit verrassende en wellicht onbekende stukje Florida!

anna-maria

Sanibel & Captiva Island

Op dag twee van onze vakantie in Florida met kinderen gingen wij naar Sanibel Island. We kwamen aan en ik wist niet wat ik zag. Voor de eerste keer in mijn leven stond ik op een waanzinnig wit zandstrand en daarachter was een hele mooie blauwe zee. Wat een moment! Op Captiva beach geniet je van een waanzinnige zonsondergang.

Bijna de helft van deze eilanden valt onder natuurbescherming. Op Sanibel Island is een groot beschermd natuurgebied waar je het beste fietsend of wandelend doorheen kan gaan. Er leven hier veel dieren en als je niet in de auto zit kan je ze toch het beste zien.

Ook waren we trouwens bij Gasparilla island. Eerst hebben we gegeten in een restaurant dat tegen het strand aan was gebouwd. We hebben de hele dag doorgebracht op het strand: zwemmen, luieren, eten. Pas als het donker wordt pakken we onze spullen in. Gasparilla island bezoek je vanwege de pastelkleurige huisjes en de mooie stranden. Leuk om te bezoeken is de Port Boca Grande Lighthouse.

Florida-sanibel-island-strand

Naples

Naples is Ć©Ć©n van de rijkste steden van de Verenigde Staten. Gepensioneerde Amerikanen genieten hier van hun oude dag en slaan regelmatig een balletje op de golfbaan. Saai? Wij hebben ons uiterst vermaakt. Naples is namelijk een prachtige plaats, met leuke terrassen Ć©n een levendige pier, waar we zonder twijfel de mooiste zonsondergang van Florida hebben bekeken! Verdere aanraders in Naples zijn de Farmers Market, de shops op Fifth Avenue en de Miromar Outlets.

Bij de stad liggen de Marco Islands, een eilandengroep met duizenden eilanden. Het kustgebied bij Naples is prachtig, met de witte zandstranden en palmbomen, en je kan hier dolfijnen spotten, met een beetje geluk al vanaf de pier. En de Marco Islands verken je het best tijdens een kayak-tour. Je vaart dan onder andere door het meest ongerepte mangrovebos in Noord-Amerika! Onderweg kan je zeekoeien en dolfijnen tegenkomen.

  • Cove Inn on Naples Bay ligt aan de baai van Naples en op 5 minuten rijden van het centrum van Naples, buitenzwembad, 3 restaurants en een eigen balkon in elke kamer.
Cove Inn on Naples Bay

Kano door het Everglades National Park

De Everglades is een National Park. Het is een prachtig natuurgebied in het zuidwesten van Florida. Het park bestaat voornamelijk uit moeras. De Everglades kan je op verschillende manieren bezoeken: fietsend, wandelend of met de tram (Shark Valley Tram Tour).

Wat mijn man heeft gedaan toen wij in Florida waren, was per kano het gebied verkennen. In de kano maak je amper geluid dus je ziet veel dieren. Ook alligators overigens. Hij was met een aantal vrienden gaan kano-en en de helft vond het erg leuk om deze beesten van zo dichtbij te zien, voor de andere helft was een grotere afstand ook prima geweest. Mijn man heeft het er nog steeds over, dus hij raadt het je zeker aan.

De meest bekende manier om het gebied te ontdekken is met de Air-boat, deze boot heb ik in veel films gezien. Tijdens een tocht op een moerasboot, die is ontworpen om goed te werken in ondiep water en moerassen. Deze wordt aangedreven door een propeller van een vliegtuigtype en aangedreven door een vliegtuig- of automotor. Je kan daarna ook de kronkelende Jungle Trail te voet verkennen, het observatiedek bekijken en andere parkexposities bekijken.

FAMILIEREIZEN Florida met kinderen

Kids Go Florida (15 dagen) is een rondreis van AmerikaPlus voor gezinnen. Deze rondreis gaat langs de vele attractieparken en zandstranden van Florida. Ook kom je in de natuur van de Everglades en ga je naar Fort Myers.

  • EĆ©n van de vele pretparken van Orlando
  • Bezoek het beroemde Kennedy Space Center
  • Stranden van St. Petersburg met de omliggende eilanden

Individuele reis met Travelnauts

Travelnauts is gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen voor gezinnen.

De 15-daagse reis Pretparken, alligators en stranden is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Je combineert het strand van Miami met de idyllische westkust van Florida, avontuur in Key West en eindeloos vertier in de amusementsparken van Orlando. 

  • Disney parken
  • Fietsen in Miami
  • Alligators in de Everglades
  • Flaneren op South Beach
  • KanoĆ«n in Ocala Park

Camperreis

De reisorganisatie Travelhome biedt camper-rondreizen door Florida aan, ook voor gezinnen! Ga op een 15-daagse camperreis door Florida, met bezoek aan de pretparken, Fort Lauderdale en de Keys. De reis kan op jullie wensen worden aangepast!

Inclusief onder andere:

  • Vliegreis Amsterdam – Orlando en Orlando – Amsterdam met United Airlines in de Economy klasse.
  • Shuttleservice van de luchthaven van Orlando naar je hotel.
  • 13 dagen / 12 nachten camperhuur met Cruise America type C19, C21, C25 of C30
  • 1550 mijl / circa 2500 kilometer vrij te rijden
  • Klaarmaakkosten & inventaris (keukeninventaris, beddengoed, handdoeken)

Naar Florida met kinderen

Als je veel van Florida wilt zien tijdens je vakantie, dan zou ik gaan voor een rondreis. De afstanden in Amerika zijn enorm en op die manier zie je wat meer dingen. Als je gaat voor een relaxte vakantie, of je wilt vooral de pretparken in Orlando zien, dan is een villa huren ideaal.

Voor het huren van een auto hebben wij goede ervaringen met de All-in service van Sunny Cars. Alle verzekeringen zitten gelijk bij de boeking in, ook de tweede bestuurder is inclusief.

  • Ook kan je natuurlijk apart de hotels boeken. Booking.com heeft een heleboel opties voor hotels, vakantiehuizen en appartementen.
  • Wil je een vakantiehuis huren, kijk dan eens bij Interhome voor de opties.

Orlando – pretparken

Wil je naar Florida en daar naar de pretparken? Dan is de pakketreis THE GROVE RESORT & SPA ORLANDO een aanrader! Dit is de thuisbasis van het prachtige Lake Austin en zeer geschikt voor het hele gezin. De kids vermaken zich de gehele dag in het spectaculaire Surfari Water Park of het Flip Flop’s Family Fun Center mĆ©t Glow in the Dark minigolf en gameroom. De bekende themaparken van Orlando liggen in de buurt.

THE GROVE RESORT & SPA ORLANDO

Familiereis Florida met kinderen | Onze ervaringen

Hieronder volgt een kort vakantieverslag van onze trip in Florida met kinderen, met onder andere de voorbereidingen. Het is augustus 2012. Onze dochter is net twee maanden oud en we besluiten om op vakantie te gaan naar Florida en Atlanta met een jong kind. Amerika, daar wilde ik al heel lang naar toe. Een droom die uit gaat komen. Ik ben zo benieuwd.

Voorbereiden van de gezinsvakantie naar Amerika

Qua voorbereidingen wordt alles geregeld door onze vrienden. Iedereen mag zijn wensen doorgeven: een zwembad, jacuzzi en internet zijn de belangrijkste eisen. We vliegen met Arke naar Miami en huren twee auto’s. Omdat wij met een baby reizen vinden we het fijn om flexibel te zijn. Zonder een baby maak je vaak toch langere dagen dan met een baby.

We verblijven met een groep van acht personen (3 moeders, twee stellen en een baby) in een Villa in Rotonda. Het is september als we boeken, begin januari vertrekken we. De ESTA vragen we aan en dan is het wachten.

De trip in Florida met kinderen duurt een week, daarna vliegen wij naar Atlanta. Hier wonen vrienden van ons en we willen ze graag bezoeken.

Aan het eind van de reis vliegen we naar Miami, waar we nog 24 uur blijven voordat we terug naar Nederland vliegen.

Vakantie Verenigde Staten

Goedkope vakantie Florida met kinderen

De kosten voor het geheel vallen mee, maar dit komt ook omdat we met een baby nog niet te maken hadden met de schoolvakanties. Daarnaast delen we een villa met een groep, waardoor ook die kosten meevallen. En, ten derde, deze reis maakten we met onze baby in het begin van 2023. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en kost zo’n reis een stuk meer. Wat je kan doen is de aanbiedingen in de gaten houden en overnachten in appartementen zodat je ook zelf kan koken.

  • Voor het vliegen betalen we ā‚¬ 449, – per persoon, voor onze dochter betalen we ā‚¬ 35, -.
  • De kosten van de autohuur (SUV) kan ik niet meer herinneren, ik meen ā‚¬ 250 , – voor een week.
  • De villa, vier slaapkamers, vier badkamers, keuken, zwembad, jacuzzi, internet en meer, kost per persoon iets meer dan ā‚¬ 100, – voor de hele week. We waren met in totaal 7 volwassenen dus dat drukte de prijs natuurlijk!

Vliegen naar Amerika met een baby

We staan op Schiphol en beginnen aan de lange reis. Het is winter, het is koud en het is vroeg. Ons humeur is opperbest: we gaan naar de zon! 

Eindeloze voorpret hebben we al gehad, nu vertrekken we om de echte pret mee te maken. De vlucht met onze baby verloopt goed. Het is een vliegtuig met twee gangpaden, waardoor je rond kan lopen. Bij de nooduitgang is twee meter lege ruimte, een goede plek om met baby die nog net niet kruipt te zitten.

Zonvakantie Florida

Omdat onze dochter net zes maanden is, heeft ze nog niet veel nodig. En de groep bestaat uit zeven volwassenen, dus iedere keer kan ze ergens anders zitten. Een korte overstap hebben we in Orlando, waarbij we door de douane moeten om vervolgens hetzelfde vliegtuig weer in te mogen. Miami is de eindbestemming van de vlucht. Als we geland zijn in Miami, halen we de huurauto op en dan is het nog ruim drie uur rijden! Ook dat gaat goed met onze baby.

Vlieg je binnenkort naar Florida met kinderen, lees dan verder over hoe ik de handbagage inpak als ik met kleine kinderen reis.

Hoe overleef je een lange (vlieg)reis met baby

Het was een hele lange reis, een lange dag. Hoe was dit met een baby? Onze dochter is zeven maanden als we op reis gaan. Ze krijgt borstvoeding en heel soms eet ze vast voedsel. Ideaal, we hoeven niet te rommelen met flessen. Ze brengt de dag spelend en slapend door. Tegen de tijd dat we de lange rit met de auto gaan maken, valt ze snel in slaap. Aangekomen bij het huis is ze even wakker en vervolgens valt ze in het kampeerbed in slaap.

Wat mij betreft was dit een ideale leeftijd om met een baby op vakantie te gaan. Na deze weken in Amerika kan ze kruipen, wat het lastig maakt om een villa met zwembad te huren. Omdat ze nog niet kroop had ze ook geen behoefte aan ruimte. Vliegen met een kruipende baby of dreumes lijkt me ingewikkelder.

Ga je naar Florida met kinderen, bedenk dan vooraf wat je wilt doen en houd rekening met de enorme afstanden.

Ervaring gezinsvakantie Florida met kinderen

Als we nu, bijna vier jaar later, op onze vakantie in Amerika terugkijken zijn we ontzettend positief. Wat een fantastische reis hebben we gehad. De week in Florida was gezellig en het voelde echt als vakantie. Florida is heerlijk als zon bestemming, vanwege de stranden, zee, pretparken en Miami. Daarna een paar leuke dagen in Atlanta en als afsluiter een korte stedentrip in Miami.

We kunnen iedereen aanraden om juist met een baby, dreumes of peuter op een verre reis te gaan. Je kind past zich meestal een stuk sneller en makkelijker aan aan de nieuwe omstandigheden. Nu de kinderen ouder worden merken we dat we veel meer met ze bezig zijn en veel minder kunnen doen wat we zelf willen.

Bekijk ook de tips voor de leuke kinderactiviteiten in New York en de bijzondere bezienswaardigheden in New York!

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Sallandse Heuvelrug met kinderen | 10x uitjes

Naar de Sallandse Heuvelrug met kinderen? Onlangs waren wij een weekend in dit gebied...

Achterhoek met kinderen | 9x Uitjes & vakanties

Wat er te doen is in de Achterhoek met kinderen? Dit is een veelzijdige...

Treinbestemming Frankrijk met kinderen | 5x Tips

Op vakantie met de trein naar Frankrijk en zoek je een leuke bestemming die...

Net over de grens in Duitsland met kids |...

Net over de grens in Duitsland zijn er voor kinderen veel leuke activiteiten te...

Vakantiebestemming met baby – 7 Tips

Op zoek naar een vakantiebestemming met baby? Die eerste vakantie met baby is heel...

Vakantie met kinderen | 35 Leukste vakantiebestemmingen

Op vakantie met kinderen en je zoekt de mooiste vakantiebestemming? Veel gezinnen vragen zich...

Categorieƫn