De Krim Binnenspeeltuin op Texel – Review

Voordat we naar Texel gingen vertelde ik mijn dochter dat bij De Krim op Texel een binnenspeeltuin was. Toen we naar ons vakantiepark op Texel reden, kwam ik erachter dat de binnenspeeltuin hartstikke dichtbij ons verblijf lag.

We hadden het hele weekend prachtig weer, dus we waren zoveel mogelijk buiten: in de duinen, door de bossen en op het strand. De kinderen waren de binnenspeeltuin niet vergeten. We gingen aan het eind van de middag naar De Krim, naar de indoorspeeltuin. Toen we aankwamen bij dit vakantiepark op Texel was de jongste in slaap gevallen, dus ik ben met de oudste naar binnen gegaan.

Je kan hier ook overnachten, bekijk daarvoor de website! Het vakantiepark heeft onder andere een zwembad en een klimpark.

De Krim Texel
IMG_8687

De Krim Texel

Als je bij De Krim aankomt parkeer je de auto gratis op de grote parkeerplaats. Het is een vakantiepark in het noorden van Texel. Een park met veel faciliteiten waaronder het kinderspeelparadijs. Deze binnenspeeltuin kan je gratis bezoeken en ligt naast het restaurant. Ideaal als je kinderen wat ouder zijn: dan ga je zelf lekker bij het restaurant zitten en genieten van koffie met taart.      

De binnenspeeltuin De Krim, wat is er te doen? Er zijn veel glijbanen, trampoline’s en vooral heel veel klimdingen. Sommige glijbanen gaan heel snel en bij Ć©Ć©n glijbaan zit je op een band. Volgens kinderen van alle leeftijden heel leuk om te doen!

IMG_8697

Voor de allerkleinsten is er bij De Krim een omheind stuk waar zij rustig kunnen spelen. Ook is er een springkussen. Toen wij er waren was het rond etenstijd en buiten de vakantie. Er waren daarom weinig kinderen en mijn kind kon haar gang gaan. De binnenspeeltuin is groot genoeg dus er kunnen heel wat kinderen tegelijkertijd spelen.

De toegang tot deze indoorspeeltuin is gratis! De speeltuin is het hele jaar open. Voor ouders is er in binnenspeeltuin De Krim voldoende zitgelegenheid. Er liggen heel wat tijdschriften en er is gratis WiFi. Als je de deur uitloopt sta je in het restaurant.

Kortom: De Krim binnenspeeltuin is een kidsproof aanrader op Texel. En het is zeker een toffe plek om te overnachten, bekijk hier de accommodaties.

Lees ook:

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

Sallandse Heuvelrug met kinderen | 10x uitjes

Naar de Sallandse Heuvelrug met kinderen? Onlangs waren wij een weekend in dit gebied...

Achterhoek met kinderen | 9x Uitjes & vakanties

Wat er te doen is in de Achterhoek met kinderen? Dit is een veelzijdige...

Treinbestemming Frankrijk met kinderen | 5x Tips

Op vakantie met de trein naar Frankrijk en zoek je een leuke bestemming die...

Net over de grens in Duitsland met kids |...

Net over de grens in Duitsland zijn er voor kinderen veel leuke activiteiten te...

Vakantiebestemming met baby – 7 Tips

Op zoek naar een vakantiebestemming met baby? Die eerste vakantie met baby is heel...

Vakantie met kinderen | 35 Leukste vakantiebestemmingen

Op vakantie met kinderen en je zoekt de mooiste vakantiebestemming? Veel gezinnen vragen zich...

Categorieƫn