Baby Park Tutu speeltuin op Curacao

Baby Park Tutu is een ontzettend leuke speeltuin op Curacao. Je kinderen zullen de hele dag rondrennen en ze ontdekken steeds nieuwe dingen! In deze blog laat ik je zien wat Baby Park Tutu is en waarom je kind het hier zo naar zijn zin heeft.

LET OP! In november 2021 kregen we het bericht van een gezin dat op vakantie was op Curacao dat deze speeltuin helaas vervallen is. Deze speeltuin is nog wel open, maar is helaas vergane glorie geworden. Andere tips voor speeltuinen op Curacao? We maakten een overzicht van de speeltuinen op Curacao.

Baby Park Tutu op Curacao

Het is een speeltuin die bestaat uit gerecycled materiaal! ‘De eigenaar had bedacht dat de kinderen, als de ouders gaan winkelen, ook iets leuks te doen moeten hebben. En omdat er te weinig speeltuinen zijn (op Curaçao, red.) wilde hij er één zelf bouwen.’

IMG_6156

Nadat ik een rondje had gelopen en veel foto’s gemaakt had, ben ik op deze schommelbank gaan zitten met een boek. Af en toe op zoek naar dreumes en peuter en verder zat ik te genieten: zon, warmte en de kinderen hadden genoeg vermaak.

IMG_6157
IMG_6159

Heb je eerder zo’n grote, leuke en kleurrijke speeltuin gezien? Je vindt er van alles: glijbanen, schommels, wip, trampoline, klimrekken. Noem het en het is er! Uiteraard in Antilliaanse stijl met heerlijke felle kleuren.

Deze speeltuin is iedere dag open. Je kan er ook een kinderfeestje organiseren, dan moet je wel lid zijn van de naast gelegen Goisco Club. Als je op Curaçao woont, of je gaat erheen op vakantie, neem hier een kijkje. Zoveel kleur, zoveel te doen!

Inhoudsopgave

Lees ook op Reistipsmetkids

CAMBODJA met kinderen + Siem Reap – 11x Tips

Een vakantie naar Cambodja met kinderen, hoe is dat? Een van de gastbloggers van...

Singapore met kinderen | 16x activiteiten met het gezin

Een tussenstop in Singapore met kinderen of juist op vakantie hierheen? Er is in...

Zomervakantie met kinderen 2024 | 21 Bestemmingen

Waar gaan we heen tijdens de zomervakantie met kinderen? Dat vragen meer gezinnen zich...

Salzburg met kinderen | 9x Leukste Kinderactiviteiten

Hoe leuk is Salzburg voor families met kinderen? Tijdens onze autovakantie door Oostenrijk en...

Wenen met kinderen | 37x uitjes

Is een stedentrip Wenen een aanrader? Van de zomer was ik met mijn twee...

Saar-Hünsruck met kinderen | 11x Uitjes

Op vakantie naar het natuurpark Saar-Hünsruck met kinderen in Duitsland? Wij waren er en...

Categorieën