7x Kidsproof Amsterdam | Conceptstores & winkeltjes

0

Wat er te doen is in Amsterdam met het gezin, dat kan je al lezen op Reistipsmetkids. Bijvoorbeeld in het artikel met tips voor een dagje Amsterdam. Waar we nog weinig aandacht aan hebben besteed zijn tips voor kidsproof Amsterdam, wat zijn nou die leuke adresjes voor gezinnen, zoals conceptstores? Je leest het hier!

In Amsterdam zijn natuurlijk tal van kindvriendelijke restaurants en leuke winkeltjes. De Tony Chocolony is gevestigd in het Beursgebouw, met veel chocola, een Photo Booth en stel je eigen chocoladereep samen (en dat is echt leuk!).

Kidsproof Amsterdam concept stores

MiniMarkt

In 2015 startte MiniMarkt op de Beethovenstraat en inmiddels is het meer het ultieme mini warenhuis. Hier vind je in een groot aanbod in baby en kinderkleding, speelgoed en interieur goodies voor de baby en kinderkamer de mooiste kinderkleding en de leukste cadeautjes. Daarnaast zit je hier ook goed voor koffie, taart en lunch.

WIJS WEST

Voor kidsproof Amsterdam kan je naar Wijs West in Amsterdam West, met het leukste kinderspeelgoed, bijzondere cadeautjes, een kinderkapper en nog veel meer. Er is hier een zorgvuldig samengesteld assortiment, met producten van grote merken, en originele spulletjes van kleine, lokale ondernemers. Dit is een speelgoedwinkel, café, home & deco winkel en kledingwinkel in een.

De kleine parade

In De Pijp aan de Gerard Doustraat 142 kan je ook goed terecht bij De kleine parade. Hier koop je kinderkleding, je kan het atelier afhuren en er is een café. Kinderen kunnen hier spelen in de kidscorner.

Big & Belg

Een andere favoriet in kidsproof Amsterdam is Big & Belg, dit is een winkel die werd opgericht door vrouwen die de winkel met echt toffe dingen niet konden vinden. En blijkbaar was dat een gat in de markt, want inmiddels zijn er al 2 vestigingen (De Pijp en West). Naast kleding koop je hier cadeaus, speelgoed en andere spulletjes.

Mikado

Op de Albert Cuypstraat kan je naar de leuke speelgoedwinkel Mikado gaan. Hier is een groot assortiment met veel houten speelgoed, originele cadeaus en leuke gezelschapsspellen.

Muizenhuis winkel

En ook een bezoek aan de Muizenhuis winkel met een werkplaats is heel erg leuk in kidsproof Amsterdam. Deze vind je in de Jordaan. In dit Mini Museum in het hart van de Jordaan in Amsterdam vind je de originele decors van de boeken van Het Muizenhuis. Er zijn grote pakhuizen, grachten, kades, bruggen en boten te zien. Natuurlijk kan je in het Mini Museum ook alle boeken, knutselspullen en muisjes kopen. Een bezoek duurt doorgaans 10 tot 20 minuten.

Kinderwinkel Teuntje

De kinderwinkel Teuntje is een leuke winkel op de Haarlemmerdijk. Er is onder meer kinderkleding tot 12 jaar te koop, ga hierheen voor originele cadeauartikelen en handige kinderwagens. Handig is ook dat de kids lekker kunnen spelen terwijl jij aan het winkelen bent.

Dat waren onze tips voor kidsproof Amsterdam. Lees ook de tips voor gratis activiteiten Amsterdam met kids en dit zijn tips voor bezienswaardigheden Amsterdam.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.