Uitjes met kids: 23 en 24 juni 2018

0

Wat is er te doen in het weekend van 23 en 24 juni met kinderen? Reistipsmetkids verzamelde weer een aantal leuke tips voor activiteiten in Nederland.

Op stad met de kids op 23 en 24 juni

Wie Wat Waar Waarom – TivoliVredenburg

“Vraag jij je weleens af waarom de lucht blauw is? Of wat er gebeurt als robots te slim worden?  Of hoe dieren met elkaar praten?” Utrechtse wetenschappers vertellen deze zondag aan kinderen van 8 – 14 jaar wat ze onderzoeken. Na deze interactieve lezing mogen de kids zelf aan de slag met wetenschap. Met je ticket mag je vervolgens ook het Universiteitsmuseum in. Zie de website voor meer info.

Incredibles 2 kidsweekend

Het is kidsweekend bij Kinepolis! De film Incredibles 2 draait in de bioscoop en voor en na de film zijn er voor de kinderen allerlei leuke activiteiten te doen. Zie voor meer informatie de website.

De film met kidsweekend vindt plaats in Kinepolis Almere, Breda, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Hoofddorp (CineMeerse), Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.

Watersafari op het Naardermeer

Je vaart mee met de boswachter. Tijdens de tocht voer je avontuurlijke opdrachten uit. Tijdens de tocht leer je ook heel wat over de omgeving. Zie de website voor meer info.

Slot Proevenstein

Bij Slot Loevestein is op zondag 24 juni een evenement met veel smaakvol eten en drinken. Het kasteel is tegen reguliere entreeprijs ook te bezichtigen. Zie de website voor meer info.

Workshop in het Van Gogh museum

Eerst ontdek je de tentoonstelling ‘Van Gogh & Japan’, daarna mag je zelf een Japanse prent maken met verf en inkt. Bekijk de website voor meer info.

Meer tips lezen? Bekijk de leukste kindvriendelijke musea of speeltuinen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.